AK Partili Özkan, Ök ve Güngör’den Bayram Mesajı

Denizli’nin AK Parti kurmayları Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Mesajlarda birlik beraberlik vurgusu ile birlikte tüm vatandaşların Ramazan Bayramı kutlandı.

Denizli’de Ramazan Bayramı arifesinde protokol üyeleri bayram kutlama mesajları yayınladı. Son olarak AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Nilgün Ök ve AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör de Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

yücel güngör

GÜNGÖR’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör mesajında “Bu mübarek günlerin tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bayramlar, ailemizle, komşularımızla, arkadaşlarımızla bir araya gelerek birlik, beraberlik ve sevgi bağlarımızı pekiştirdiğimiz müstesna günlerdir. Ramazan Bayramımızda da sevdiklerimizle bir araya gelip, birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir şekilde bayramı kutlamak en büyük dileğimizdir.” ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramı’nın başta Denizli ve Türkiye olmak üzere tüm İslam alemi ve insanlığa güzellikler getirmesini dileyen Başkan Güngör, “Bayramlar sevgi, hoşgörü ve paylaşım duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve kardeşliğin daim olması temennisinde bulunuyorum.  Bayramın şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

cahit özkan

ÖZKAN: BİZİ KİMSE KARDEŞLİK HUKUKUMUZDAN AYIRAMAZ

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, tüm vatandaşların sağlık, güvenlik ve refahını korumak için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Sağlık hizmetleri, ekonomik destekler ve sosyal yardımlar gibi birçok alanda önemli adımlar attıklarını ve atmaya devam ettiklerini söyledi. Bu çerçevede, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlar yapıldığını söyleyen Cahit Özkan, “El Ele verdiğimiz sürece bizi kimse kardeşlik hukukumuzdan ayıramaz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Özkan, Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam aleminin birlik, beraberlik ve huzur getirmesini temenni etti. Bayramın birlik ve dayanışma içinde kutlanması gerektiğine dikkat çeken Cahit Özkan, Denizli'nin gelişimi ve kalkınması için çalışmalara devam ettiklerini, hizmetlerinin ve yatırımlarının Denizli halkına daha da fayda sağlaması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Özkan, tüm Denizli halkının Ramazan Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutlarken, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Mübarek Ramazan Bayramı'nın, tüm Denizli halkına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun."

nilgün ök

ÖK: BAYRAMLAR BİR ARAYA GELME FIRSATIDIR

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök mesajında, Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir fırsat olduğunu belirtti. Bayramın, birbirimizi anlama, sevgi ve saygı çerçevesinde bir araya gelme fırsatı olduğuna dikkat çeken Ök, bu duyguların yıl boyunca sürdürülmesi gerektiğini ifade etti. Denizli'nin ve ülkemizin gelişimi ve kalkınması için çalışmalara devam ettiklerini, hizmetlerinin ve yatırımlarının Denizli halkına daha da fayda sağlaması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Ök, tüm Denizli halkının Ramazan Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladı.