Akşener gençleri telefonla arayıp oy istedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’nin Çivril ilçesinde lise son sınıf öğrencilerini telefonla görüntülü aradı; “Sandığa gitmenizi istiyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyoruz” dedi.

SELAMİ AYDIN

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk seçim çalışmalarına kendi memleketi Çivril ilçesinden başladı. Vatandaşlarla görüşen Öztürk bir parkta oturan üç lise öğrencisi gencin yanına giderek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde destek istedi. Bu sırada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından telefonla aranan Öztürk görüşmesini tamamladıktan sonra Akşener’e durumu anlattı, gençlerin kararsız olduğunu söyledi.

Akşener gençleri telefonla arayıp oy istedi

‘SANDIĞA GİTMENİZİ İSTİYORUZ’

Bunun üzerine Akşener, Öztürk’ü bu kez görüntülü aradı ve gençlerle görüşmek istedi. İsimlerinin Şeyma, Ahmet ve Gülşen olduğunu söyleyen üç gence seslenen Akşener; “İYİ Parti için oy istiyoruz sizden. Hem Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyoruz hem de sandığa gitmenizi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Öztürk ise araya girerek; “Gençlerimiz kararsızmış. Biraz önce konuştuk. Genel başkanı kadın olan bir partiye oy vermek ister misin dediğimde o zaman sözünü aldık. Sizin sayenizde” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Akşener; “Çok memnun oldum” diyerek gençlere isimlerini sordu. ‘GENÇLER SÖZ VERDİ’

Telefon görüşmesinin ardından gençlerden oylarını İYİ Parti’ye verecekleri sözünü aldıklarını belirten Öztürk; “Gençlerimiz söz verdiler. Halkıyla iç içe olan bir genel başkanı destekleyeceklerini söylediler. Bu bağlantıyı sağladığımız için çok memnun oldular” ifadelerini kullandı. Çivril’de seçim startı veren Öztürk, kapı kapı dolaşacaklarını ve herkese ulaşmaya çalışacaklarını belirtti.

AKŞENER