GENEL MERKEZ İSTEDİ! ARPACI'NIN İSTİFASI KESİNLEŞTİ

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı’nın genel merkezin talebi doğrultusunda istifa ettiğini açıkladı. 

CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı’nın görevli listesini seçim kuruluna geç vermesi nedeniyle yaşanan olumsuzlukların yankıları sürüyor. Listenin geç verilmesi nedeniyle CHP’nin 712 sandıkta görevlisinin bulunmayacağı, özellikle partililer arasında büyük tepkiye yol açmış ve ilçe başkanı Arda Arpacı istifaya davet edilmişti. 
Tüm bu gelişmelerin ışığında CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı parti binasında bir araya geldi. Toplantı sonrası beklenen açıklamayı İl Başkanı Horzum yazılı olarak yaptı. 
Horzum açıklamasında Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı’nın, genel merkezin talebi doğrultusunda istifa ettiğini söyleyerek, “ 2 gündür partimizi arayarak endişelerini dile getiren ve görev almak isteyen partililerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. 25 bin üyemiz ve aydınlık Türkiye isteyen vatandaşlarımızla beraber sandıkları güvende tutacağız. Örgütümüz görevinin başında ve her sandıkta en az 3 görevli ile sandıklarımıza her zamankinden daha çok sahip çıkacağız” dedi.