BAĞIMSIZ ADAYDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Denizli’nin 14 Mayıs seçimlerinde tek bağımsız milletvekili adayı olan Hakan Özen, siyasi partilere ve seçmenlere birlik, beraberlik çağrısı yaptı. Efe kıyafeti giyip Pamukkale Seyir Tepesi’ne çıkarak zeybek oynayan Özen, gençlerden destek istedi.

Efe kıyafeti giyip Pamukkale Seyir Tepesi’ne çıkan bağımsız milletvekili adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen, halk oyunları ekibi eşliğinde Atatürk’ün en sevdiği oyun olan Kostak Ali Zeybeğini oynayıp Denizli halkını selamladı.

Son günlerde seçim kampanyaları sırasında bazı bölgelerde yaşanan gerginliklere dikkat çeken Özen, 14 Mayıs seçimleri için birlik, beraberlik çağrısı yaptı. Denizli’nin tek bağımsız milletvekili adayı olan Özen, “Seçimlerde birbirimizi taşlayarak , kavga ederek , küserek değil , güle oynaya hep birlikte el ele gitmeliyiz. Sonuç ne olursa olsun , tüm seçmenler sükunetini korumalı , çıkacak sonuçlara saygı duymalıdır. Biz Türk milleti , birbirine sımsıkı bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde bizi dağıtabilecek bir güç düşünülemez. Kısacası mevzu vatansa gerisi teferruattır “ dedi.

Genç milletvekili adayı Özen, gittiği her yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandığını , 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden çok ümitli olduğunu söyledi. Gençlerden destek isteyen Özen, “Kendi imkanların ile  sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğim.  Denizli halkı, biliyorum ki genç nesline ve cesaretine oy verecektir. Ben de onları mecliste hakkıyla temsil edeceğime söz veriyorum “ diye konuştu.

hakan özen