Başer Baba Ocağında Destek Sözü Aldı

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer,  seçim kampanyası kapsamında bir günde 8 ayrı programda hemşehrileriyle buluştu. Baba ocağı Göveçlik’te sevgi gösterileriyle karşılanan Başer, “Denizli’miz için güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı iş insanı Ekrem Başer, adım adım Denizli’yi dolaşmaya, seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. Başer, gençliğinin verdiği enerjiyle bir  günde 8 ayrı programda vatandaşlarla kucaklaştı. Güne Merkezefendi Mahallesi’nde Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek başlayan Başer, alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi, esnafın istek ve önerilerini dinledi. Pazaryerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Başer, çözüm önerileri sundu, Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı.  

Başer Baba Ocağında Destek Sözü Aldı

Baba ocağında destek sözü

Sonrasında doğup büyüdüğü Göveçlik Mahallesi’nde hemşehrileri ile kucaklaşan Başer’e vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi. Göveçlik halkı kendi mahallelerinde doğup büyüyen Başer’e destek sözü verdi, TBMM’ye milletvekili olarak göndereceklerini söyledi.  Yeşilyayla Mahallesini de ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, daha sonra Siirt Pervari’de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Birhan Göven'in annesi Bahriye ve babası Abdullah Göven’i Altındere mahallesindeki evinde ziyaret etti. Fevzi Günyılmaz’ın da evine konuk olan Başer,  burada Türkiye Yüzyılı hedefleri ile ilgili hemşehrilerine bilgilendirmelerde bulundu.

Başer Baba Ocağında Destek Sözü Aldı

1 günde 8 ayrı programda vatandaşlarla kucaklaştı

Ziyaretlerine dur durak vermeyen, yorulmadan halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Başer, Altındere Mahalle sakinlerince her sene geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katılarak orucunu hemşehrileriyle birlikte açtı, dua etti.  Teravih namazı için Babadağ İlçesi Mollaahmet Mahallesi’ne giden Başer, namaz çıkışı mahalle kahvehanesinde sorunları dinledi, çözüm önerileri sundu.

ekrem başer

İş insanı Başer,  son olarak Mollaahmet Mahallesi’nde Ünal Elbasan ve ailesini ziyaret ederek, 14 Mayıs seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalıştıklarını,  aynı inançla çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Denizli’miz için güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.

ekrem başer