BAŞER SEÇİM DENGELERİNİ ETKİLEYEBİLİR

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, seçim kampanyası ile dikkat çekiyor. Farklı yaş gruplarıyla iletişim kuran ve halkın nabzını tutmaya çalışan Başer, Denizli'deki seçim dengelerinde AK Parti lehine etkili olabileceği düşünülüyor.

Türkiye, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine doğru ilerlerken, adaylar da çalışma tempolarını son düzlükte iyice artırdı. Denizli'de AK Parti'nin 4. sıra milletvekili adayı olan iş insanı Ekrem Başer, yaptığı çalışmalarla özellikle parti içinde adından bahsettiriyor. Aday adayı olduğu günden beri halkın arasında boy gösteren Başer, AK Parti'nin Denizli'deki öne çıkan isimlerinden  biri oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'de düzenlediği mitingde de öne çıkmayı başaran Ekrem Başer, etkili bir seçim kampanyası yürütüyor. Özellikle doğup büyüdüğü Göveçlik'te geniş bir takipçi kitlesi bulunan Başer, sokakta da adından söz ettiriyor. Şehirdeki binalardan seçim tanıtım araçlarına, esnaf ziyaretlerinden STK buluşmalarına kadar aktif olan Başer, seçmenlerle bire bir temas kuruyor.

ekrem başer

"SEÇİMİN KAZANANI DENİZLİ OLACAK"

Ziyaretlerinde sık sık Türkiye'nin yeni bir yüzyıla adım atacağına vurgu yapan Başer, "14 Mayıs'ta yapılacak seçimler, ülkemiz için çok önemli bir dönüm noktası olacak. Bizler, Denizli'nin ve Türkiye'nin geleceğine yönelik projelerle seçmenimizin karşısına çıkıyoruz. Denizli’mizin her bir köşesinde tüm kesimlere, vatandaşlarımıza bu projelerimizi, devam eden dev yatırımlarımızı anlatıyoruz" diye konuştu.

Başer'in sürdürdüğü seçim kampanyası, genç seçmenler tarafından da ilgi görüyor ve iş dünyasındaki deneyimi seçmenin dikkatini çekiyor. Aday adayı olduğu günden itibaren her kesimle iletişim kurmayı başaran Başer'in popülaritesi artıyor ve önümüzdeki yıllarda Denizli siyasetine etkisi olabileceği düşünülüyor.