BASMACI’DAN REFERANDUM ÇALIŞMASI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Denizli Milletvekili Melike Basmacı referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek neden hayır denmesini anlatıyor.

   Referandum süreci öncesinde bir yandan sahada çalışmalarını sürdüren ve vatandaşları dinleyen CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, bir yandan da partililerle buluşmayı ihmal etmiyor. Denizli merkez dışında ilçelere ziyaretler gerçekleştiren Basmacı, ilçelerde vatandaşlarla kucaklaşarak sorunlar başta olmak üzere onların anayasa değişimi ile ilgili düşüncelerini de alıyor. Gezilerinde edindikleri izlenimleri paylaşan Basmacı, “İl merkez ve ilçelerde yaptığımız görüşmelerde edindiğim en önemli izlenim, vatandaşların geçim derdinde olduklarıdır. Anayasa değişimi sonrasında yaşanacaklardan tedirgin olan kesim çok fazladır. İnsanlar neler olacağını bilemiyor. Bu da onları belirsizliğe itiyor” dedi.

 

 

2010 yılı başladığı “Akıl akıldan üstündür” temalı toplantılara devam ettiklerini açıklayan ve bu toplantılardan  elde ettiği deneyimlerden çok yararlandığını ifade eden Basmacı, “Toplantılarımıza kısa bir süre önce başladık. Ciddi anlamda katılımlar oluyor. Burada bir dönem partimizde yönetim kademelerinde yer alan isimleri birebir zaman ayarlaması yapmadan dinliyorum. Gerek referandum olsun, gerek ülke ve gerekse de Denizli ölçeğinde fikir alışverişinde bulunuyoruz. Onların tecrübe, bilgi ve birikimlerinden yararlanmak istiyoruz. Bu bilgiler çalışmalarımızda bizleri bir adım daha öteye götürecektir. Dinlemesini bilmeliyiz. Biz de bu düşünceden yola çıktık. Toplantılarımız hız kesmeden devam edecek. Bu güne kadar yüzlerce partilimiz ile görüş alışverişinde bulunduk. Hepsinden önemli bilgiler aldık. Yol haritası anlamında çok faydalı oldu” dedi.