Çarşı Pazar dolaşıp halkın nabzını tuttular

Denizli’de DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar milletvekili aday adaylarını da yanına alarak çarşı Pazar  dolaştı, halkın nabzını tuttu.

SELAMİ AYDIN
DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar partisinin milletvekili adaylarını da yanına alarak çarşı Pazar dolaştı. Karaman, Kiremitçi, Aktepe mahallelerinde kurulan semt pazarlarını ziyaret eden DEVA Partililer vatandaşlara ‘Ali Babacan’ın ekonominin başına geçeceğini söyledi.

bekir kırar

Kırar ve aday adayları Sevgi Dalbudak,Zeliha çiftçi, Adile Abacı, Mehmet Emir Tuğrul, Fesih Can , Nazmi Kızıltepe ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirterek; “Denizli’de vatandaşlarımızın çektiği ekonomik sıkıntıları yerinde inceledik. Vatandaşımız ne yazık ki günlük ihtiyacı olan sebze ve meyveyi alamıyor. Vatandaşlarımız ekonomiden şikayetçi. DEVA İktidarından çare bekliyor. Bizler de vatandaşlarımıza söz verdik.  Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde ekonomiyi şahlandıracağız” ifadelerini kullandı.

bekir kırar

‘EKONOMİYİ BABACAN DÜZELTİR’
Vatandaşların hayat pahalılığından şikayet ettiğini belirten Kırar; “Üzülerek belirtmeliyim ki vatandaşımız büyük bir ekonomik buhranın içerisinde. Çare bekliyorlar. Bizlere Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan dönemindeki ekonomiyi anlattılar. Vatandaşımız eski günlere geri dönmek istiyor. Pazardan temel ihtiyaçlarını almakta zorluk çekiyorlar. Domatesin, biberin, patatesin kilosu almış başını gidiyor. Vatandaş hayat pahalılığından dolayı büyük bir mutsuzluk içerisinde...İktidarın bir an önce değişmesini istiyorlar. Hükümetin mevcut politikalarını beğenmiyorlar. Geçen hafta 20 lira olan salatalığın kilosunun bu hafta 25 lira olduğunu söylüyorlar. Geçen hafta 25 lira olan soğanın ise bu hafta 30 liraya satıldığını söylüyorlar. Vatandaş her gün gelen zamlardan bunalmış bir durumda.  Pazarda bıçak kemiğe dayanmış” diye konuştu.

bekir kırar