CHP Aday Adayı Özcan, işyerlerini gezip destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili aday adayı İlhan Özcan, saha ziyaretlerine devam ediyor. Doktorlar Caddesi, Saltak Caddesi ve Çaybaşı Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret  eden Özcan, seçilirse TBMM’de esnafın sorunlarının çözümü için çalışacağını söyledi.

HABER MERKEZİ

İlçelerin yanı sıra kent merkezinde de ziyaretlerini sürdüren CHP Milletvekili Aday Adayı İlhan Özcan, esnafın sorunlarını dinleyip, çözüm için projelerini aktardı. Doktorlar Caddesi, Saltak Caddesi ve Çaybaşı Caddesi’nde işyerlerini ziyaret eden Özcan, “Vatandaşımızın sıkıntılarını, sorunlarını, bizden beklentilerini yerinde inceliyoruz. Şehrimize, vatandaşlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Esnafımız ekonomiden şikayetçi. Zamlı fiyatlar hem esnafın hem de vatandaşın belini büküyor. CHP  iktidarında esnafımızın yüzü gülecek. Esnafımızın işleri bizim dönemimizde canlanacak. İhtiyaç duyulan hizmetlerin zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Esnafımız fahiş kiralar ödemek zorunda kalmayacak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz” diye konuştu.

CHP Aday Adayı Özcan, işyerlerini gezip destek istedi

 “TBMM’DE ESNAFIN SESİ OLACAĞIM”

TBMM’de esnafın sesi olacağını belirten Özcan, enflasyonu iki yıl içinde  tek haneye kalıcı bir biçimde indireceklerini  belirten Özcan, “İktidarımızda Türk lirasına yeniden itibar ve istikrar kazandıracağız.Ortalama büyüme hızının yüzde 5’in üzerinde gerçekleşmesini sağlayacağız.Beş yılın sonunda dolar cinsinden kişi başına milli gelirimizi en az iki katına çıkaracağız. Beş yılda en az 5 milyon ilave, nitelikli ve insan onuruna yaraşır gelir sağlayan iş imkanı oluşturacak, işsizliği tek haneye indireceğiz. 2018 sonrasında yeniden gündeme gelen aşırı yoksulluğu sıfırlayacağız. Denizli’den Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu en yüksek oy oranı ile Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

CHP Aday Adayı Özcan, işyerlerini gezip destek istedi

“ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK”

Seçilmesi halinde Meclis’te koltuk işgal etmeyeceğini, Denizli’nin sorunlarını çözümü için durmadan çalışacağını ifade eden Özcan, “Esnafın maliyetleri karşılayamadığı için beli bükülmeyecek. İlhan Ağabey’iniz olarak size söz veriyorum. Denizli’de sesinizi ben duyuracağım. TBMM’de koltuk işgal etmeyeceğim. Ekonomik zorluklar yüzünden bir vatandaşımız bile yatağına aç girmeyecek. Ürün fiyatları her geçen gün zamlanırken vatandaşların tepkileri nedeniyle zamları etiketlere yansıtamayan esnaf kalmayacak. Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak hazırladığımız eylem planlarını iktidara geldiğimiz andan itibaren devreye sokacağız. Vatandaşımız bize güveniyor. Bizde onlara güveniyoruz. Hep beraber aydınlık yarınlara kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

CHP Aday Adayı Özcan, işyerlerini gezip destek istedi