Denizli’nin Tek Bağımsız Milletvekili Adayı Destek İstedi

Denizli’de partilerin milletvekili adayları seçim çalışmalarına başlarken İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen Bağımsız Milletvekili Adayı oldu. Özen, genç iş adamı kimliği ile köylünün, kentlinin, sanayicinin, esnafın sorunlarını bildiğini belirterek, çözümlerini Meclis'e taşıyıp anlatabilmek için destek istedi.

MUSTAFA DEĞİRMENCİOĞLU

İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen Denizli’den Bağımsız Milletvekili Adayı oldu. Özen, geçmişten gelen problemlerin, gelecekte çözüm bulması için bir planlı yapılaşmaya, kalkınmaya, üretmeye ve genç fikirlere ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Denizli bağımsız milletvekilliği için sonucunu hiç düşünmeden yola çıktığını ifade eden Özen, "İnanıyorum ki Türk milleti mutlaka huzura erecek, mutlu olacaktır. Bunun için de kendi mutluluğunu vatanı ve milletinin selameti için feda edecek vatan evlatlarına, genç beyinlere, idealist, zamanın gerçeklerine göre bilim, teknik ve her türlü uygar düşüncelerden ve buluşlardan yararlanacak yeni nesle ihtiyaç vardır." dedi.

“DESTEĞİNİZE TALİBİM”

"Herkes evlatları için genç neslin daha iyi olması için çalışmıyor mu?" diyen Özen, "İyi de bizlerin başarması için gençlere yol açmanız lazım. Genç iş adamı kimliğim ile köylünün, kentlinin, sanayicinin, esnafın sorunlarını biliyorum. Çözümlerini yüce Meclis'e taşıyıp anlatabilmek için desteğinize talibim. Sandıkta tek bağımsız milletvekili adayı olan bana İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen'e oy vermenizi istiyorum." ifadesine yer verdi.