DENİZLİ NİTELİKLİ ŞEHİR OLACAK

​​​​​​​Ata İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan kampanya çalışmaları kapsamında Denizli’ye geldi. Denizli temaslarına basın toplantısı ile başlayan Oğan, Denizli’nin özellikle kaçak ve göçmen sorunu yaşadığını belirterek, Türkiye’deki bazı kentlerin nitelikli şehir statüsüne kavuşacağını, bu kentler arasında Denizli’nin de olacağını açıkladı.

Denizli’nin yaşadığı sorunları bildiğini söyleyen Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, kentin nitelikli şehir statüsü kazanacağını söyledi. Oğan düzenlediği basın toplantısında; “Denizli’nin ciddi sorunları olduğunu ifade etmek isterim. Biz bazı illerimize dönük çalışmalar yaptık. Bazı kentlerimizi nitelikli şehir statüsüne kazandıracağız. Bunlardan biri de Denizli’dir. Denizlimizin sanayisini, Denizlimizin turizmini daha da geliştireceğiz. Bizim öncelikli kalkınma planlarımız içinde Denizli’de var” diye konuştu.

‘DENİZLİ’NİN GÖÇMEN SORUNU’

Denizli’nin sığınmacı ve göçmen sorunu yaşayan kentlerden biri olduğunu belirten Oğan; “Denizli’de yabancı göçmen ve kaçak sorunu var. Onların karıştıkları bir takım vukuatlar var. Onların Denizli’nin sosyal dokusuna dönük bir takım tehdit ve tehlikeleri var. Biz bunu her yerde ifade ediyorduk. 10 senedir özellikle sığınmacı, kaçak sorununu gündeme getiriyorduk ve diyorduk ki, bu sorunu çözerse Ata İttifakı, çözerse Sinan Oğan çözer” ifadelerini kullandı.

‘EN GÜZEL MEKANLARI YABANCILARIN ELİNDE’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hala ensar, muhacir muhabbeti yaptığını belirten Oğan, “Bugün görüyoruz ki, Erdoğan hala ensar, muhacir muhabbetine devam ediyor. Kılıçdaroğlu, gönüllü geri dönüşten bahsediyor. Haydi Denizli’ye soralım bakalım. Denizli’nin gece kulüplerini işleten, Denizli’nin en güzel mekanlarını alan, Orta Doğu’dan gelen, Irak’tan, Afganistan’dan, Suriye’den gelenlere bir sorun bakalım, buradan oralara Orta Doğu’nun çölüne kim gönüllü gider? Afganistan’ın Tora Bora Dağı’na kim gönüllü gider? İran’dan Irak’a kadar kim gönüllü gider? Kimsenin gönüllü gideceği yok. Sinan Oğan’ın iktidarında birinci cumhurbaşkanlığı kararnamesi, Suriyelilerin ayrıcalığının kaldırılması ve tüm sığınmacı ve kaçakların geri gönderilmesi olacak. Haksız ve yanlış bir şekilde verilen vatandaşlıkların, alınan emlağın devlet tarafından geri alınması olacak. Hiç kimse bunu zorla hukuk dışı bir şekilde yapacağımızı düşünmesin. Tamamen hukuk içinde bunu yapacağız” dedi.