Deva Partisi Tavas'ta: Esnaf Kirasını Ödeyemiyor

Deva Partisi Denizli heyeti Tavas'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçede esnaflarla biraraya gelen Deva Partisi heyeti vatandaşın sorunlarını dinledi.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ile milletvekili aday adayları ilçe ziyaretlerine devam ediyor. DEVA Partliler son olarak Tavas İlçesi'nde vatandaşlarla biraraya geldiler. DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, esnafın zor günler geçirdiğini söyledi. Başkan Kırar, "Tavas’ta esnaf dükkan kirasını ödeyemiyor. Vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz" dedi.

DEVA Partisi'nin politikalarını vatandaşlara anlattıklarını ifade eden Kırar, "Ne yazık ki vatandaşımız dar boğazda. Bıçak artık kemiğe dayanmış. Esnaf dükkân kirasını ödeyemez hale gelmiş. Bu çok ciddi bir sorun. Vatandaş artık ‘yeter’ diyor. İktidarın değişmesi gerektiğini ısrarla söylüyorlar. Bizler de onlara çözüm yollarını anlattık. DEVA Partisi olarak uzun zamandır üzerinde çalıştığımız 22 başlıkta hazırladığımız eylem planlarımızın bir kısmını anlattık. Ülkemizin gelişim reçetesi olan 22 eylem planımıza vatandaşımızın bakış açısı çok güzeldi. Vatandaşımız bizlere güveniyor. Bizlerden ‘Dertlerine Deva Olmamızı’ talep ediyorlar. Bizler Denizli’ye sahip çıkacağız. Topraklarımıza, çiftçilerimize, gençlerimize, yaşlılarımıza sahip çıkacağız. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Daha refah bir ülke için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Deva Partisi Denizli

DURUM VAHİM

DEVA Partisi 28. Dönem Milletvekili aday adayları, Sevgi Dalbudak, Zeliha Çiftçi, Adile Abacı, Mehmet Emir Tuğrul, Fesih Can, Nazmi Kızıltepe Tavas İlçe'nde esnafların sorunları dinleyerek çözüm önerilerini anlattılar. Türkiye’nin bel kemiğinin esnaflar olduğunu kaydeden Kırar, “ Milletvekili aday adaylarımız ile birlikte her vatandaşımızın kapısını çalıyor, dertlerini dinliyoruz.  Vatandaş, evine ekmek alamıyor. Bereketli toprakların diyarı olan Tavas Ovası, ilçe ekonomisinin en önemli yapı taşı. Fakat Tavas Ovası üretemiyor. Çiftçi mutsuz, vatandaş mutsuz, çocukların yüzü gülmüyor. Efeler diyarı Tavas’ımız da durumlar çok kötü. Halk, iktidarın değişmesini istiyor. 20 yıldır bitip tükendiklerini belirtiyorlar.  Vatandaşlar, ekonomi Genel Başkanımız Ali Babacan’a emanet etmeye hazır" dedi.