Erdoğan’ın Denizli Mitinginde Hedef 100 Bin Kişi

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Nisan (yarın) Denizli’de olacak. AK Parti Denizli İl Başkanı miting öncesi açıklama yaparak mitinge 100 bin kişinin katılmasını hedeflediklerini söyledi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi 75 günlük aranın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden Denizli’ye gelecek. Kent genelinde Erdoğan’ın mitingi öncesi hazırlıklar sürerkek Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Güngör açıklamasında miting hazırlıklarının tamamlandığını belirterek Denizlilileri mitinge davet etti.

“YARIN DÜĞÜN GÜNÜMÜZ OLACAK”

Miting alanına 100 bin hemşehrisinin geleceğine inandığını kaydeden Güngör, “Miting alanına 100 bin Denizlili hemşehrimizin geleceğini düşünüyorum. Şehrimizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el, ulaşılmadık gönül kalmayıncaya dek teşkilatımızla birlikte gayret etmeye devam ediyoruz. Teşkilat olarak sadece seçim döneminde değil her daim sahadayız. İnşallah yarın düğün günümüz olacak. Denizli bir başka güzelliğe kavuşacak. Bir kez daha tüm hemşehrilerimi miting alanımıza davet ediyorum. Bu yüzyıl, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı olacak. Sağlam ve emin adımlarla geleceğe hep birlikte adım adım yürüyoruz. Biz hazırız, Denizli hazır, Türkiye hazır!” diye konuştu.