GÜNDÜZ: ÇAL GARASI TÜM DÜNYAYA ULAŞACAK

Vatan Partisi milletvekili adayları Ahmet Gündüz, Uğur Saçma ve kendisi de Çallı olan Sabri Kasapoğlu  Çal’da halkla buluştu. Çal’ın üzümünün tüm dünyada tanındığını, kaliteli şaraplık üzüm olduğunu söyleyen Ahmet Gündüz, pazarlama konusunda üreticilerin desteklenerek, Çal’da üretilen şarapların tüm dünyaya tanıtılacağını söyledi.

Vatan Partisi Milletvekili adayları Ahmet Gündüz, Uğur Saçma ve Sabri Kasapoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çal ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Çallılar tarafından sıcak ilgiyle karşılanan adaylar, Vatan Partisinin Üretim Devrimi programını anlattı, çözümün üretimden geçtiğini söylediler.

GÜNDÜZ: ÇAL GARASI TÜM DÜNYAYA ULAŞACAK

Çal üzümünün tüm dünyada tanındığını, kaliteli şaraplık üzüm olduğunu söyleyen Vatan Patisi ikinci sıra milletvekili adayı Ahmet Gündüz, Çal Garasından üretilen şarapların Çin’e kadar ulaşacağını ifade etti. “Girdi maliyetlerinin yüksekliği üreticinin belini büktü” diyen Gündüz,  “Akaryakıt fiyatları aldı başını gitti. Gübre fiyatları, tarım ilacı fiyatları en az yüzde 500 arttı. Üretici üretmekte zorlanıyor. 1980’de başlayan ve üreticiyi kambur ilan eden anlayış en sonunda üretimi bitirme noktasına getirdi. Biz yeniden üreticiyi baş tacı yapacağız. Köylü milletin efendisidir. Üretimi destekleyen her uygulama iyi, kısıtlayan her uygulama kötüdür” dedi.

GÜNDÜZ: ÇAL GARASI TÜM DÜNYAYA ULAŞACAK

UCUZ MAZOT, UCUZ GÜBRE

Vatan Partisi’nin Milli Hükümetinde çiftçiye ucuz mazot, ucuz gübre vereceklerini belirten Gündüz, “Petrol ithalatının özelleştirilmesinden sonra ithalatçı firmalar gelirlerini yüzde 1000 artırırken çiftçi zarar etmektedir. Komşularımızla iyi ilişkilerle çok ucuza mazot alacağız. Özelleştirilen gübre fabrikalarımızı tekrar açacağız. Kamu her üretim alanına doğrudan müdahale edecek. Üretim planlanacak gereksiz fazla üretim yapılmayacak. Üretilen her ürün alım garantili olacak. Toprak Mahsulleri Ofisi üreticinin elindeki ürünü mutlaka alacak. Üreticiyi tüccarın insafına bırakmayacağız” dedi.

GÜNDÜZ: ÇAL GARASI TÜM DÜNYAYA ULAŞACAK

ÇAL ŞARAP MERKEZİ OLACAK

Çal’da üzüm ve şarap üretimini destekleyeceklerini söyleyen Vatan Partisi Milletvekili adayı Ahmet Gündüz, “Çal’da üretilen şaraplar tüm dünyaya ulaşacak. Pazarlama konusunda üreticiler desteklenecek. Şarap yolu projesi desteklenerek şarap turizminin oluşması için turizm firmaları ile ortak çalışılacak. Denizli’ye gelen her turist kafilesi Çal’a yönlendirilecek” diye konuştu.