GÜNDÜZ: KÜÇÜK SANAYİCİYİ EZDİRMEYECEĞİZ

Vatan Partisi Milletvekili adayları Ahmet Gündüz, İbrahim Cüneyt Doğan ve Sabri Kasapoğlu,  1. Sanayi Sitesini ziyaret ederek küçük sanayici ile buluştu. Denizli 2. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Gündüz küçük sanayicinin büyük sorunlar yaşadığını belirterek, kamucu ekonomik anlayışla sorunları çözeceklerini söyledi.

 Sanayi Sitesi çalışanlarına seçim bildirgesini dağıtan Vatan Partisi Milletvekili adayları Ahmet Gündüz, İbrahim Cüneyt Doğan ve Sabri Kasapoğlu, girmedik işyeri bırakmadı. Site esnafının sorun sorunları dinleyen milletvekili adayları çözüm önerilerini anlattı. Vatan Partisi Denizli 2. Sıra milletvekili adayı Ahmet Gündüz küçük sanayicinin büyük sorunlar yaşadığını birçok işletmenin iflas noktasına geldiğini belirterek Vatan Partisi iktidarında Üretim Devrimi programıyla, kamucu ekonomik anlayışla sorunların çözüleceğini söyledi.

Devlet olanaklarıyla özel şirketleri zenginleştiren teşvik politikasına son verilerek, kamu kaynaklarının öncelikle kamu yatırımlarında, kamu hizmetinde ve milli tarım ile sanayinin gelişmesinde kullanılacağını söyleyen Gündüz, “Küçük ve orta ölçekli işletmeler desteklenecektir. KOBİ desteklerinde istihdamı artırma temel hedef olacaktır. Yalnız KOBİ’lerde değil her türlü yatırım teşvikinde istihdamı artırma birinci öncelik olacaktır” dedi.

vatan partisi

YURT DÜZEYİNE YAYILAN SANAYİLEŞME VE HERKESE İŞ

Hızlı ve etkin yatırım programı ile fabrikaların yurt düzeyine yayılarak herkese iş sağlanacağını vurgulayan Gündüz, “ Halkın ihtiyaçlarını karşılayan, ileri teknoloji kullanan, kaliteli üretim yapan, yurt dışında yarışabilen milli sanayini kurulmasına, kamu iktisadi kuruluşları öncülük edecektir. Ülke çıkarları ile uyumlu özel sektör yatırımları özendirilecektir. Tarım ürünlerini işleyen sanayi işletmelerinin kurulmasına önem verilerek tarım ile sanayinin uyumlu gelişmesi sağlanacaktır” diye konuştu.

En büyük üretici gücün insan olduğuna dikkat çeken Vatan Partisi Milletvekili adayı Ahmet Gündüz, “ Üretim Devriminin başarısı için kaliteli işgücünün eğitilmesi devletin görevidir. Meslek Liseleri bu amaca göre yeniden düzenlenecektir. Üniversitelerimiz ve araştırma kurumlarımız ile kamu ve özel sektör arasında araştırma ve eğitim için işbirliği örgütlenecek ve geliştirilecektir” şeklinde konuştu.