Güngör: Denizli’den En Az 4 Vekil Çıkaracağız

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde teşkilat olarak hedeflerini açıkladı. İlçe Başkanları,  İlçe Belediye Başkanları ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katıldığı toplantıda Güngör, “Denizli’den en az 4 milletvekili çıkaracağız. Milletimiz birinci parti AK Parti,  13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır diyecek” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

İl Başkanı Güngör, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını değerlendirmek üzere İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile toplantı düzenledi. Toplantıya katılanlara seslenen Güngör, “ 14 Mayıs seçimlerine hazırlıklarımızı değerlendirmek ve milletin partisi olan AK Parti’mizi Cumhuriyetimizin 100. yılında yeniden birinci parti yapmak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı seçmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Partimiz milletin gönlünde yer edinmiş, milletin derdini çözen partidir. 19 ilçemizde güçlü bir zafer elde etmek için var gücümüzle daha fazla gayret gösterelim. Bizler sadece seçim dönemi harekete geçen partiler gibi olmadık. Her zaman milletimizin hizmetkarı olduk. Ben inanıyorum ki,  milletimiz 14 Mayıs günü kararıyla iradesini gösterecek ve birinci parti AK Parti,  13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır diyecektir” dedi.

AK PARTİ denizli

Denizli’den en az 4 milletvekili çıkaracağız

Cumhur İttifakı olarak daha güçlü bir Türkiye için bir arada olduklarını ifade eden Güngör, “Bizler bugün ciddi bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu bilinçle birçok başarıya ulaşacağımıza olan güvenimiz tamdır. Hemşehrilerimizin de destekleriyle inşallah Denizli’de  en az 4 milletvekili AK Parti listelerinden seçilecek ve Cumhur İttifakı olarak meclisteki çoğunluğumuzu da ciddi bir farkla sağlayacağız” diye konuştu. Güngör, 19 ilçede Türkiye Yüzyılı’na hazır olduklarını belirterek çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini vurguladı.