İlhan, partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı

CHP’de milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından il ve ilçe başkanları örgüte seslenerek kırgınlıkları bir kenara bırakma çağrısı yaptı. İlhan; “Bu yanlışların müsebbiplerine bunun nedenlerini sormak hakkımız saklı kalmak kaydıyla çalışmalara devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

SELAMİ AYDIN

28’nci dönem milletvekili genel seçimlerinde aday olacak milletvekili adayları belirlendi. CHP Denizli teşkilatında üçüncü sıra adayı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün oldu. Kontenjan kullanılması Denizli örgütünde ciddi rahatsızlıklara neden oldu.

Partide il ve ilçe teşkilatı yöneticileri bu rahatsızlık karşısında sosyal medya paylaşımı ile örgütü birlik ve bütünlük içinde olmaya çağırdı.

Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan da çağrıda bulunan isimlerden biri oldu. İlhan yaptığı paylaşımda kırgınlıklar olabileceğine işaret ederek; “Listeler ile ilgili hepimizin kendi adına şahsi düşüncelerinin olması kadar doğal hiçbir şey olamaz. Listenin yapılış şekli ile ilgili eleştirilerimiz tabii ki var. Ancak hepimizin çok iyi bildiği ve omzumuzda büyük bir yük olarak taşımak zorunda bırakıldığımız, ülkemizin, demokrasimizin, Cumhuriyetimizin ve tabii ki de geleceğimizin içinde bulunduğu büyük riskten dolayı bu süreçte bize düşen öncelikle; sayın genel başkanımızı Cumhurbaşkanlığına taşımak ve onun ekibi ile rahat çalışmasını sağlayacak meclis çoğunluğunu oluşturmaktır. İşte bu tarihi süreçte hepimize düşen Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği değerleri bir an önce işgalden kurtarmaktır” ifadelerini kullandı.

‘YANLIŞLARIN HESABI SORULUR AMA’

İlhan şöyle devam etti: “Bu yüzden sizden ricam bu tarihi süreçte tabii ki sonraki dönemde bu yanlışların müsebbiplerine bunun nedenlerini sormak hakkımız saklı kalmak kaydıyla, bize yakışır bir şekilde çalışmaya ve 14 Mayıs'a kadar aldığımız tüm görevleri layıkıyla yapmaya devam etmektir”