İYİ Parti Denizli Heyeti, İlçe Ziyaretlerini Tamamladı

İYİ Parti Denizli milletvekili aday adayları Raziye Akışık, Sami Öztürk, Temel Başbuğ ve Necmettin Karabacakoğlu üç günde Denizli'nin 19 ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

HABER MERKEZİ

İYİ Parti'de milletvekili aday adayları olan önceki dönem Denizli il başkanı Raziye Akışık ile Sami Öztürk, Temel Başbuğ ve Necmettin Karabacakoğlu, ilçe ziyaretleri programına 30 Mart Perşembe günü Tavas, Kale ve Beyağaç ilçe teşkilatlarını ve vatandaşları ziyaretle başladı.

İlçelerde yoğun ilgi ve destekle karşılanan Akışık ve beraberindeki heyet, Denizli'de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Akışık'ın 31 Mart Cuma günkü programında ilk durak Çardak oldu. Çardak İlçe teşkilatı ve yönetimi ile bir araya gelen Akışık, daha sonra sırasıyla Bozkurt, Honaz, Baklan, Çal, Çivril ve Bekilli ilçelerinde bulunan ilçe başkanlarını ve yönetimlerini, ardından ise vatandaşları ziyaret etti.

Bozkurt'ta Cuma Pazarı'nda halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Akışık, "Biz buralara dişimizle, tırnağımızla mücadele ederek geldik. Biz son dakika gelenlerden değiliz. Partimizin kurulduğu ilk günden beri sahada çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik ve vatandaşımızın takdirini kazandık." dedi.

Programının son gününe Çameli'ni ziyaretle başlayan Akışık, burada parti teşkilatı ile değerlendirmelerinin ardından Acıpayam, Serinhisar, Babadağ, Sarayköy, Güney ve Buldan ilçelerini ziyaret etti.

İlçelerdeki teşkilat başkanları ve yönetimleri ile bir araya gelen Akışık, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladığı konuşmasında, "14 Mayıs seçimlerinden sonra güneşli sabahlara uyanacağımıza inanıyorum. Bu seçim milletimizin, ülkemizin, gençlerimizin kaderini belirleyecek. Herkesin bunun bilincinde olması lazım." ifadelerini kullandı.