KASAPOĞLU: TÜRKİYE’Yİ ÇANKAYA’DAN YÖNETECEĞİZ

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında esnafları dolaşarak sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerini anlatıyor. Milletvekili adayı emekli öğretmen Sabri Kasapoğlu, kamu yöneticilerinin her kademede liyakat esasına göre atanacağını, Türkiye’yi Çankaya’dan yöneteceklerini söyledi.

Türkiye’nin kaynaklarının liyakatli insanlar tarafından yönetilmesi ve hakça bölüşülmesi için çalıştıklarını dile getiren Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları vatandaşların taleplerini dinleyip, vaatlerini ve projelerini anlatıyor.  “Vatan Partisi, Türkiye’nin kaynaklarını bölüşmek için iktidara gelmiyor” diyen Denizli milletvekili adayı emekli öğretmen Sabri Kasapoğlu, kamu yöneticilerinin her kademede liyakat esasına göre atanacağını söyledi. Kasapoğlu, “ Partimiz için kamu yönetimine atanmada devlete ve millete adanmışlık, hukuka bağlılık, kurmaylık birikimi ve yönetme yeteneği, halka hizmet ruhu, halk için fedakârlık ve çalışkanlık, dürüstlük ve ahlâk, liyakat vazgeçilmez ölçütlerdir. Vatan Partisi’nin birikimi Türkiye’nin birikimidir” dedi.

DEVLET YÖNETİMİNDE SADE YAŞAM!

Güçlü devletin halka güvenen ve halkın güvenini kazanan devlet olduğunu belirten Kasapoğlu, “Devlet yönetiminde ihtişam, debdebe, lüks hayat ve kibir, yöneticiyi halktan koparır ve koparmaktadır. Vatan Partisi iktidarında, devlet yöneticisi, sade yaşayacak, halkın kaderini paylaşacak, halka güven verecek ve zorluklarla mücadelede halkı seferber edecektir. Vatan Partisi, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesini Atatürk’ün devrimci anlayışıyla yeniden kurumlaştıracağımız Türk Tarih Kurumu’na, Türk Dil Kurumu’na ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’na tahsis edecektir. Vatan Partisi, Türkiye’yi Çankaya’dan yönetecektir. Çankaya’dan yönetim, devrimci ve halkçı yönetimdir” diye konuştu.

Vatan Partisi yönetiminde, kamu yöneticilerinin işlediği yolsuzluk kapsamındaki suçların üstünün kapatılmayacağına dikkat çeken Kasapoğlu, “Yolsuzluk yapanların soruşturma ve kovuşturulması için, Yolsuzluk Mahkemeleri kurulacaktır. Soruşturmalar üç ayı geçmeyecek, açılan davalar altı ay içinde hükme bağlanacak ve suç işlenerek elde edilen kaynaklar kamu kaynağına dönüştürülecektir” dedi.