Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’ye geliyor. Kılıçdaroğlu’nun 4 Mayıs günü Denizli’de millet buluşması mitingi gerçekleştirecek.

SELAMİ AYDIN

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’ye geliyor. Tüm Türkiye’de seçim çalışmalarını hızlandıran millet ittifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Mayıs günü Denizli’ye gelmesi planlanıyor. Seçime 10 gün kala Denizli’de millet buluşması mitingi gerçekleştirecek olan Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca kentte bir dizi ziyaretler de yapacak.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı. Horzum açıklamada şunları ifade etti;

“Seçim takviminin açıklanmasıyla birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Denizli’nin tüm ilçe ve mahallelerini adım adım dolaşıyoruz. Kadınlarımıza ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Millet İttifakının tüm bileşenleriyle birlikte iktidar yürüyüşümüzde 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 4 Mayıs günü Denizli’de coşkuyla ağırlayacak ve kendisini Çankaya’ya uğurlayacağız. Bu güzel ana tanıklık etmek isteyen tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz.”