MEMLEKET PARTİSİ’NİN AFİŞLERİNİ YIRTTILAR

​​​​​​​Denizli’nin Merkezefendi ve Çivril ilçelerinde Memleket Partisi’nin afişleri kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından yırtıldı.  Milletvekili adayı Erhan Derici, sosyal medya hesabından afişlere yapılan saldırıya tepki gösterdi, “Yapmayın be kardeşim. Ayıptır, günahtır” dedi.

Çivril’de Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Erhan Derici ile  Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin fotoğraflarının yer aldığı bilboarda asılı afiş kimliği bilinmeyen kişiler tarafından yırtıldı. Aynı gün Merkezefendi ilçesinde Milletvekili adayı Osman Uluköy ve Erhan Derici’nin fotoğraflarının yer aldığı afiş de sökülerek yırtıldı.

Milletvekili adayı Erhan Derici, afişlere yapılan saldırıya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Derici, “Yapmayın be kardeşim. Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkıyla yaptırıyoruz bunları. Yazıktır, ayıptır. Zaten medya ambargosunun en sertini yaşıyoruz, bari bunlara zarar vermeyin” dedi.

MEMLEKET PARTİSİ’NİN AFİŞLERİNİ YIRTTILAR

SAVAŞA DEĞİL SEÇİME GİDİYORUZ

Çivril İlçe Başkanı Ali Yağcı’nın kendisini arayarak afişlere zarar verildiğini bildirdiğini söyleyen Derici, “Afişlere kasıtlı olarak zarar veriliyor. Ben bu üzücü durumu öncelikle kınıyorum. Bu saldırı ülkemizde yaratılan siyasi nezaketsizliğin sonucudur. Bu saldırıyı yapan kişi ya da kişiler bunu okuyorsa kendilerine şunu söylemek istiyorum.  Arkadaşım savaşa girmiyoruz, seçime giriyoruz. Neredeyse tüm siyasi partilerin adayları ile seçim çalışmaları sırasında karşılaştık, el sıkıştık, birbirimize başarılar diledik, senin desteklediğin partinin adayı ile de bunu yaptığımıza ben eminim. Ülke menfaati için yapılan siyaset hoş görüyü ve nezaketi kesinlikle barındırmalıdır. Zaten Memleket Partisi olarak medya ambargosunu en ağır yaşayan hisseden partiyiz. Bari sesimizi böyle duyurmamıza engel olmaya çalışmayın” diyerek tepkisini dile getirdi.

MEMLEKET PARTİSİ’NİN AFİŞLERİNİ YIRTTILAR