MHP Adayı Garip, çarşı pazar gezdi destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Yusuf Garip, seçim çalışmalarına Buldan’da devam  etti.  Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Garip, semt pazarını gezerek esnafa hayırlı işler diledi,  oy istedi.

HABER MERKEZİ

 İlk olarak Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Av. Garip’e MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.  Buldan’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten MHP’nin ikinci sıra adayı Garip, “Belediye Başkanımızın yaptığı güzel hizmetleri hem görüyor, hem yaşıyoruz. Buldanlılarla yaptığımız bire bir görüşmelerde MHP’li ve Cumhur  İttifakı üyesi  belediye başkanı olarak çalışmalarınızdan gurur duyuyoruz. Güzel hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları kapsamında Denizli’mizin her yerini geziyoruz. Bugün de Buldan’ı ziyaret etmek nasip oldu. Her zaman yanımızda olduğu için belediye başkanımız, ilçe teşkilatımız, ülkü ocakları ve tüm Buldanlı hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

MHP Adayı Garip, çarşı pazar gezdi destek istedi

Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Öncelikle adaylığınız hem camiamıza hem milletimize hayırlı uğurlu olsun. 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye’miz için çok önemli. Yeni sisteme göre, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine göre çok öneme haiz. Yusuf Bey ile her zaman bu camianın içinde emek vermiş, gönül vermiş, bu camianın kutlu yolculuğunda hizmet etmiş bir kardeşimiz.  Cumhur İttifakı olarak  Cumhurbaşkanımızı yüksek oy oranıyla ve  Milliyetçi Hareket Partisi’nin en yüksek milletvekili sayısıyla TBMM temsil etmek için çalışacağız. Şahsım ve parti ilçe teşkilatım olarak her zaman sizlerin emrinizde olduğumuzu da belirtmek isterim” diye konuştu.

MHP Adayı Garip, çarşı pazar gezdi destek istedi

Başkan Şevik ve MHP Adayı Av. Yusuf Garip, MHP Buldan İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul, Buldan Ülkü Ocakları Başkanı Nuri Sert ve  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte semt pazarını ziyaret etti, esnafa hayırlı işler diledi.  Alışveriş yapan vatandaşlarla ve esnafla uzun uzun sohbet eden Garip, kendisini tanıttı, destek ve oy istedi.