MİLLETVEKİLİ ADAYI SİLKİN ÜN: 15 GÜNÜ KOŞARAK GEÇİRECEĞİZ

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün ve Gelecek Partisi Denizli İl Teşkilatı, DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Gelecek Partisi kontenjanından CHP Milletvekili adayı olan Sema Silkin Ün, “Kalan 15 günü koşarak geçireceğiz” dedi.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanlığı, Gelecek Partisi Denizli İl Teşkilatı’nı ağırladı.  Ziyarette 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için kalan sürenin nasıl değerlendirileceği konuşuldu. 14 Mayıs seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını söyleyen DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, “Bu süre içerisinde DEVA Partisi olarak bizler sahada olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kaderini belirleyecek bu seçimlerde sandıklarımızın başında nöbet tutacağız.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gelecek Partisi kontenjanından listeye giren 3. sıra Milletvekili adayımız  Sema Silkin Ün, Denizli’nin gelini, bizlerin de ablasıdır. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda 15 günlük süreç içerisinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Millet İttifakı’nın  bütün paydaşları ile birlikte hep beraber mücadele etmeye devam edeceğiz.  Bu aile tablosunda bizler üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

SEMA SİLKİN ÜN

 

AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gelecek Partisi kontenjanından listeye giren 3. sıra Milletvekili adayı Sema Silkin Ün ise yaptığı açıklamada, “ İl Başkanımız Bekir Kırar ve yönetiminin desteğini tüm kalbimizle hissettik. Önümüzde kısa bir süre kaldı. Milletimizin bizden beklentileri var. 6 siyasi parti olarak Genel Başkanlarımızın öncülüğünde birbirimize kenetlendik. Deva Partisi yetkilileri ile önümüzdeki süreç hakkında planlama yaptık. Çiftçimizin, gencimizin, emeklimizin, kadınımızın, sanayicimizin ve tüm vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için çıktığımız bu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kalan 15 günü koşarak geçireceğiz. Beni kendi adayı gibi bağrına basan Deva Partisi Denizli İl Başkanlığı’na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bizim ayrımız gayrımız yok, hep birlikte sahada birleşe birleşe kazanacağız. Bunun en güzel örneklerini Denizli’de  veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

SEMA SİLKİN ÜN

 

SEMA SİLKİN ÜN