ÖZEL BİREYLER BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

​​​​​​​Genel seçimlere sayılı günler kala Vatan Partisi adayları parti politikalarını halka anlatmaya devam ediyor. Vatan Partisi Denizli 3. Sıra milletvekili adayı Elif Çobanoğlu, engellilere yeteneklerini geliştirmeleri için, uygun olanak ve eğitimlerin sağlanacağını söyledi.

Çarşı ve pazarlarda halkla buluşan Vatan Partisi milletvekili adayları sorunları dinleyip çözüm önerilerini içeren seçim bildirgelerini dağıtıyorlar. Vatan Partisi Denizli 3. Sıra milletvekili adayı Elif Çobanoğlu, özel bireylere yapılan yatırım ve hizmetin toplumların çağdaşlık göstergesi olduğunu belirterek, “Vatan Partisi, engellileri yardıma muhtaç kimseler olarak değil, üretime ve ülkemizin gelişmesine katkıda bulunacak vatandaşlar olarak görür” dedi. “Vatan Partisi iktidarı; yaşlı ve engellileri koruyacaktır” diyen Çobanoğlu, öncellikle engellilere yeteneklerini en büyük ölçüde geliştirmeleri için, uygun eğitim kurum ve olanaklarının sağlanacağını söyledi.

HER KARARDA ENGELİ ÖRGÜTLERİNİN GÖRÜŞÜ ALINACAK

Güçlü devlet üreten millet anlayışıyla yola çıktıkları ifade eden Vatan Partisi milletvekili adayı Elif Çobanoğlu, “Muhtaç olanların ekonomik sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak, yaşamlarını kolaylaştıracak, toplumsal hayata her alanda katılmaları için gerekli kurumları oluşturacak ve kaynakları tahsis edeceğiz. Çalışabilecek durumda olanlar ise mutlaka iş sahibi yapılarak toplumsal yaşamın içinde olmaları sağlanacaktır” diye konuştu.

ENGELLİ ÖRGÜTLERİNİ GÖRÜŞLERİ KARARLARDA ESAS OLACAK

Kentleri ve bütün kamu kurumlarını engellilerin engelsiz yaşayacakları ve hizmet görecekleri ölçüde düzenleyecek, ailelerinin yaşamlarını özel uygulamalarla kolaylaştıracaklarını ifade eden Çobanoğlu, “Engellilerle ilgili düzenleme ve kararlarda, engelli örgütlerinin görüşleri göz önünde tutulacaktır. Ayrıca kadını ve erkeği kendi cinsiyetine yabancılaştıran, çocukları istismara açık hale getiren, gençleri millî değerlerimizden koparan, aileyi dağıtan, insanlarımızı uyuşturucuya, şiddete, intihara ve mutsuzluğa sürükleyen LGBT dayatmasına karşı toplumumuzu aydınlatacağız. Eşcinsellik, çok cinsiyetlilik, cinsiyetsizlik propagandasına ve örgütlenmesine izin vermeyeceğiz. Karşılıklı sevgiye dayanan aile birliğini güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.