"Partimin Neferiyim"

MHP Denizli 1. sıra Milletvekili adayı Ferudun Ünal, Denizli'den en az iki milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

YALÇIN BAĞBOZAN

MHP Denizli 1.sıra Milletvekili adayı Ferudun Ünal, partisinin neferi olduğunu söyledi. Ünal, "Hayatımı ülkücü harekete adadım. Davaya inanmış insan olarak yola çıktım. Taş Medreseliyim. Genel başkanımızın emri her zaman başımızın üzerindedir" dedi.

Mİlliyetçi Hareket Parti'de Denizli milletvekili adaylarının kesinleşmesi ile birlikte partide hareketli saatler yaşanmaya başladı. Dün gece açıklanan sıralama ile bir dönem Merkez İlçe Başkanlığı, 2 dönem de MHP Denizli İl Başkanlığı görevlerini yürüten Ferudun Ünal, birinci sıradan aday gösterildi. 27. Dönem Milletkvekilliği seçimlerinden 3. sırada yer alan ancak  milletvekili seçilemeyen Ferudun Ünal, seçilmesi ile birlikte 50 yıllık siyasi birikimiyle Denizli'ye hizmet etmek istediğini kayddetti. 20 yıl Ülkü Ocakları'nda 30 yılda MHP'de yer aldığını belirten Ünal, "Birinci sıra nasip oldu. Sıra problemi yapmadım. Tüm dava arkadaşlarım ile birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Denizli'den en az 2 milletvekili çıkaracağız" diye konuştu.

ONUR DUYUYORUM

MHP Denizli 2. sıra milletvekili adayı Yusuf Garip, milletvekili adayı gösterilmesinden onur duyduğunu söyledi. Garip, "Gönül verdiğimiz Milliyetçi Hareket Partimizden, bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin tensipleriyle milletvekili adayı olarak gösterilmenin onurunu yaşıyorum. Denizlimize hizmet etme yolunda böylesi önemli bir  görevi bizlere veren Genel Başkanımızı teşekkür ediyorum" dedi..

PARTİMİZE GÜÇ KATTILAR

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 22 milletvekili aday adayını teşekkür etti. Başkan Yılmaz, "22 aday adayımızın tamamı çok değerli. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Partimize güç kattılar. Bundan sonra hep birlikte davamıza hizmet edeceğiz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin tamimatları ile  dün gece milletvekili aday listemiz açıklandı. Kentimize partimize teşkilatlarımıza hayır getirmesini diliyorum" dedi.