Sera Kadıgil Denizli’de

Türkiye İşçi Partisi (TİP) 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi Denizli’deki seçim çalışmalarını sürdürüyor. TİP İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, Denizli’ye gelerek, Serinhisar İlçe Örgütü Binasının açılışını yaptı, kent merkezinde vatandaşlarla buluştu.

MÜKERREM YOLLU

Türkiye İşçi Partisi Denizli’deki seçim çalışmalarını hızlandırdı. Kentin birçok noktasında ziyaretler gerçekleştirerek Milletvekili Adaylarını tanıtan TİP Denizli Örgütü son olarak Parti Sözcüsünü Denizli’de ağırladı.

Seçim çalışmaları kapsamında TİP İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil,  Denizli’ye geldi. Kadıgil, ilk olarak Serinhisar İlçe Örgütü Binasının açılışını yaptı. Açılışta partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Kadıgil, açılışın ardından kent merkezine geçti.  Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Denizli Halk Buluşması’ programında ilk olarak, TİP Denizli İl Örgütü’nün partinin kırmızı çizgileri Ceren Nas ve Mert Turanlı tarafından anlatıldı. Ardından Berkay İlhan,  D’hondt’ sistemini anlatarak vatandaşları TİP’e oy vermeye davet etti.

ceren nas ve mert turanlı

“DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR”

Program TİP Denizli 1. Sıra Milletvekili adayı Yağmur Yalçın’ın konuşması ile devam etti. Yalçın konuşmasında, “Bu salonda bulunanların inancıyla 14 Mayıs’tan galip çıkacağımıza inanıyorum. O yüzden büyük bir heyecanla önümüzdeki 21 günde devam ediyoruz. Hep belli başlı isimlerin meclise gönderilmesi, içimize sinmeyen adaylara oy vermek zorunda bırakılmamıza karşın ‘Artık yeter’ diyoruz.  Bizi gerçekten mecbur bıraktılar. Bizdenmiş gibi görünenlere oy vermek zorunda bıraktılar. Onların karşısında artık Türkiye İşçi Partisi var, Denizli’de onların karşısında artık Yağmur Yalçın var. Bu haklı mücadelede sizin de hakkınızı savunmak, sizin de sesiniz olmak için desteğinize ihtiyacımız var” dedi.

yağmur yalçın

“VERDİĞİNİZ OY BOŞA GİTMİYOR”

TİP İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil ise, Denizli’den milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, “Denizli’den bizim istediğimiz, birinci sıra adayımız Yağmur Yalçın’ın 75 bin ila 85 bin arasında oy alması. Türkiye İşçi Partisi % 1 bile oy almış olsa siz Yağmur’u 75-80 bin oy ile haklarınıza savunmak üzere Ankara’ya yollamış olacaksınız. Bu kadar basit. O yüzden verdiğiniz oy boşa gitmiyor. Denizli’ye özellikle geldim. Denizli çok önemli bir kent. Biz CHP ve YSP’nin milletvekili çıkarma ihtimalinin olduğu kentlerde zaten seçime girmiyoruz. Çünkü biz Türkiye için siyaset yapıyoruz. Biz sadece daha adil, daha eşit, daha özgür bir ülke için çalışan insanlarız. Helalleşeceğiz diyenlere inat helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız. Bize yapılanların hesabını sormaya mecburuz.” diye konuştu.

 

sera kadıgil

 

sera kadıgil

 

 

tip denizli

sera kadıgil

 

 

 

tip denizli

 

tip denizli

 

tip denizli

 

tip denizli