ŞİŞEDEKİ GİBİ DURMUYOR

Denizli’de işlek olan caddede uygulama yapan yunus timleri ve trafik polisleri, birçok aracı durdurarak denetim gerçekleştirdi. Denetimde dur ihtarına uymayıp kaçan kadın sürücü bir kilometre uzakta durduruldu. 2,70 promil alkollü çıkan sürücü sinirlerine hakim olamayıp ağladı.

Sürücü ve yayaların güvenliği için denetimler aralıksız olarak sürdürülüyor. Bu çerçevede yunus timleri ve trafik polisleri, şehrin işlek noktalarından biri olan Pamukkale ilçesine bağlı Çamlaraltı Mahallesi'nde uygulama yaptı. Çok sayıda aracı durduran ekipler, alkol testi yapıp araçların sorgulamasını gerçekleştirdi. Kurallara uymayan araç sürücülerine cezai işlem uygulanırken, birçok sürücünün kurallara uyduğu görüldü.

alkollü sürücü

Denetimler çerçevesinde M.I. isimli sürücü, ekiplerin dur ihtarına uymayarak otomobiliyle uygulama noktasından kaçtı. Harekete geçen yunus timleri, kaçan aracı 1 kilometre uzaklıkta bulunan Doğan Demircioğlu Caddesi üzerinde durdurdu. Araçtan inen ve gözyaşlarına hakim olamayan kadın sürücü yapılan testte 2,70 promil alkollü çıktı. Alkollü olduğu için durmadığı öğrenilen kadın sürücü, “Neden kaçtınız” sorusuna küfürle cevap verdi. Görüntülendiği için sinirlenen sürücü M.I., arkasına bakmadan ekip aracına bindi. Sürücü, uygulanan cezai işlemin ardından ifade için karakola götürülürken, araç otoparka çekildi.