Türkiye İşçi Partisi Denizli Adaylarını Tanıttı!

Türkiye İşçi Partisi, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Denizli milletvekili adaylarını tanıttı. İl Başkanı İbrahim Dinç, Denizli'de bir milletvekilliği kazanmayı hedeflediklerini söylerken, birinci sıra milletvekili adayı avukat Yağmur Yalçın, genç seçmenlere güvendiklerini belirtti.

OSMAN NURİ BOYACI

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına partililer ve gençler yoğun ilgi gösterdi.  Seçimlerde Denizli'de yarışacak milletvekili adayları Yağmur Yalçın, Coşkun Çetin, Pelin Şen, Serdar Atlamış, Serdar Aşçı, İsmail Egemen Söylemez, Hatice Kiriş'i tanıtan Türkiye İşçi Partisi İl Başkanı İbrahim Dinç, “İktidar getirdiği yoksullaşma ve özgürlüklerin kısıtlanması konusunda ülkemizin üzerinden silindir gibi geçti. İnadımız irademizdir diyerek mücadelemizi veriyoruz. Artık bu iktidardan kurtulmanın zamanını geldiğini görüyoruz. İşçi Partisi Denizli teşkilatı olarak genç ve çalışkan bir örgütümüz var. Genç kuşağa güveniyoruz. Hayatlarına, ülkelerine sahip çıkıyorlar. Bunu değerlendiriyoruz. Aday listelerinde küskünlerden oluşan önemli bir kitle görünüyor. Denizli'de 75- 80 bin oyla bir milletvekili çıkarabileceğimizi düşünüyoruz. Kampanyamızı bunun üzerine kuruyoruz” dedi.

Türkiye İşçi Partisi Denizli

Denizli birinci sıra milletvekili adayı avukat Yağmur Yalçın ise seçim çalışmalarına heyecanlı ve umutlu başladıklarını söyledi.  İlk kez oy kullanacak genç seçmene güvendiklerini belirten Yalçın, “Çok heyecanlı ve umutlu başladık, çok güzel tepkiler oluyoruz. Denizli'de de bunun karşılığını alıyoruz. Bir vekil hedefimiz var. Buna çok yakın olduğumuza inanıyoruz. Genç kesim bize karşı çok ilgili. Son zamanlarda kendilerine yönelen şiddetten,  nefretten bıktılar. Denizli'de yeni oy kullanacak büyük bir kitle var. Biz de onların oyuna talibiz” diye konuştu.

Türkiye İşçi Partisi Denizli