Vatan Partisi Bekilli’de Özkan Görevi Devraldı

Vatan Partisi Bekilli İlçe Başkanı Mehmet Gital’in İzmir’e taşınması nedeniyle yapılan Olağanüstü Genel Kurulda Halis Özkan İlçe Başkanlığına seçildi. Özkan’la birlikte yeni yönetim kurulu da oluştu.

HABER MERKEZİ

Divan başkanlığını Ahmet Gündüz’ün yaptığı genel kurula İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, Milletvekili Aday Adayları Işıl Çetin, Uğur Saçma, Genel Merkez Örgütlenme Bürosu Üyesi İbrahim Kasapoğlu ve partililer katıldı.

Açılışta konuşan İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, Türkiye’nin 14 Mayıs’ta ülke için çok önemli bir seçime gideceğini belirterek, Vatan Partisi’nin Millet ittifakı ve Cumhur ittifakı arasına sıkışmış seçmen için önemli bir seçenek olduğunu söyledi. Aday Adayı Işıl Çetin de yaptığı konuşmada, “PKK’nin şehit ettiği Aybüke öğretmen için, Necmettin öğretmen için, Neşe öğretmen için aday oldum. Kadınların mor renkli emperyalizmin sahte kadın hakları mücadelesine karşı kırmızı beyaz renklerle alanları gelincik tarlasına çeviren Türk kadınının hakları için aday oldum. LGBT dayatmasına dur demek ve Diyarbakır Analarının haklı mücadelesini desteklemek için adayım” dedi.

İlçe başkanı seçilen Halis Özkan da önceki Başkan ve yönetici arkadaşlara teşekkür ederek zor bir dönemde görevi devraldıklarını ancak üstesinden geleceklerini belirtti. Özkan, Finlandiya’nın NATO üyeliğine bir tek hayır oyunun çıkamamasının Vatan Partisinin merkezinde olduğu bir milli hükümetin gerekliğini ortaya koyduğunu söyledi.  Yapılan seçimler sonucu Halis Özkan Başkanlığa, Rafet Ulubeli, Veli Özkan, Fatih Tıpırdamaz ve Emre Ulubeli yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.