VATAN PARTİSİ’NDEN BAYRAM HEDİYESİ

Vatan Partisi Milletvekili adayları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nda fabrikaları ziyaret ederek işçilerle bayramlaştı.

Fabrikada çalışan emekçilere Türk Bayrağı ve karanfiller dağıtan Vatan Partisi milletvekili adayları emekçilerin sorunlarını dinledi. Emekçilerin önünde önemli sorunlar olduğunu belirten Vatan Partisi milletvekili adayları bu sorunların vatan savaşı bağlamından ayrı düşünülmemesi gerektiğini söylediler.

Vatan Partisi Denizli 1. Sıra milletvekili adayı Işıl Çetin işçilerin, emekçilerin ve üreticilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını selamladıklarını belirterek, ülkesine sahip çıkmayan ülke sorunlarına ilişkin duruşu olmayan işçi hareketi ve sendikanın toplu sözleşmeden kaynaklanan ve diğer haklarını da almasının mümkün olmadığını ifade etti.

İşçilerin önünde örgütlenme engelleri olduğunu söyleyen Çetin, “ İşçilerimizin ezici bir çoğunluğu sendikasızdır. Kıdem tazminatına ilişkin sorunlar vardır. Ancak Türkiye, işçi sınıfı ile birlikte büyük kararların eşiğindedir. Bugün vatan savaşı ile emek mücadelesi omuz omuzadır. Vatan savaşından bağımsız emek mücadelesi verilemez. Ülkemizin dört bir yanı ABD üsleri ile dolu iken, Mavi Vatanımızda tehlikeler var iken emek mücadelesi vatan savaşından bağımsız düşünülemez. Biz onun için bayraksız, İstiklal Marşının söylenmediği kutlamalar yerine fabrikalarda üreticilerle birlikte olmayı tercih ettik. Bir kez daha işçilerimizin, emekçilerimizin, üreticilerimizin Emek ve Dayanışma Bayramını kutlar, zorlukları aşmak için Vatan Partisi meclise diyoruz” şeklinde konuştu.