Yeşil Sol Parti Denizli Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Yeşil Sol Parti  Denizli Milletvekili adayları kamuyona tanıtıldı.

YALÇIN BAĞBOZAN

Yeşil Sol Parti  Denizli Milletvekili adayları Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısı ile kamuyona tanıtıldı. Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Emin Durmaz, “Türkiye 14 Mayıs'ta her zamankilerden çok daha farklı bir seçime gidiyor. Seçimi böylesine farklı kılan şey cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinin birlikte yapılıyor olması değil, bütün toplumsal kesimler açısından hayati önemde bir seçim olmasıdır.Bu seçimde sSadece iktidar belirlenmeyecek, aynı zamanda Türkiye halklarının ve milyonlarca emekçinin kaderi de belirlenecek.  Seçimi farklı ve tarihsel kılan budur” dedi.

Yeşil Sol Parti Denizli Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Yeşil Sol Parti olarak aydınlığın tarafında olduklarını belirten Durmaz, “Bu seçimde ya 21 yıldır artarak süren hukuksuzluk, adaletsizlik, haksızlık, kayırmacılık, liyakatsızlık, halkın alın teriyle yarattığı değerlerin bir avuç sermayedar ve yandaşa peşkeş çekilmesi, giderek artan enflasyon ve  hayat pahalılığı, işsizlik, doğa katliamları, kadın ve gençlik düşmanlığı, din tacirlği ve gericilik sürecek; ayrımcılık, nefret, kamplaşma ve savaş politikalarıyla ülke daha da dipsiz bir karanlığa sürüklenecek, ya da kötü gidişten dönüşün başlangıcı yaşanacaktır. Bir yandan emeğin hakkı, kadınlar, gençler, işçiler, işsizler, köylüler, emekliler ve dar gelirlilerin hakları için; öte yandan da barış, kardeşlik ve eşitlik için mücadele ediyoruz. Özgür ve demokratik bir ülke, demokratik cumhuriyet istiyoruz. Ülkenin en önemli, aynı zamanda diğer birçok soruna da kaynaklık eden Kürt sorununun barışçıl demokratik çözümü için mücadeleyi yükseltmeye kararlıyız. Geriye kalan son 26 günde ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle, işyeri işyeri, okul okul dolaşmaya ve seçim çalışması yapmaya devam edeceğiz. Başkalarının ne yaptığıyla değil partimiz ve politikalarını halka ulaştırmakla uğraşacağız. Herhangi bir olası gerginliğin parçası olmayacak, seçim sürecini dialog ve hoşgörü anlayışıyla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yeşil Sol Parti Denizli Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AĞRI MİLLETVEKİLİ DENİZLİ’DEN ADAY

27. Dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç, Yeşil Sol Parti’den Denizli birinci sıra millekvekili adayı oldu. Yeşil Sol Parti  Denizli Eş Sözcüsü Emin Durmaz’ın tanıttığı 28. Dönem Denizli Milletvekili adayları birinci sıra Abdullah Koç, ikinci sıra Şenol Akyol, üçüncü sıra Mahide Öztürk, dördüncü sıra Murat Engiz, beşinci sıra Solgül Akkoyun, altıncı sıra Elif Kavili yedinci sıra Havva Meşe isimlerinden oluştu.