Yılmaz: 14 Mayıs MHP’nin Zafer Günü olacak

MHP’de milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı. İl merkezindeki etkinlikte konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz; “14 Mayıs MHP’nin Zafer Günü olacak” diye konuştu. Birinci sıra adayı Feridun Ünal ise İYİ Parti’deki ülkücülere seslendi; “Yuvanıza dönün” dedi.

SELAMİ AYDIN

Milletvekili aday listelerini ilk kesinleştiren parti olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Partinin il teşkilatındaki töreni yoğun bir kalabalık takip etti. MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz burada yaptığı konuşmada; “Aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bu süreç içinde liyakat, inanç, samimiyet ve gayretle tüm ilçelerde faaliyet yürüttüler. İlçe başkanlarımız ve teşkilatlarımız da katkı ve sinerjilerini ortaya koydular. 14 Mayıs seçimleri sadece bir seçim değildir. Statükocu anlayışın, vesayet odaklarının, emperyalist güçlerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde şekillendirmeye çalıştığı tüm projelerin ve şer güçlerin yok olacağı seçim mahiyetindedir. MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak devleti ve milletiyle, milli hassasiyetiyle hep birlikte gayret ettiğimiz ve bu kanaatleri ortaya koyacağımız bir seçimdir. MHP politikaları asla popülizm içermez. 14 Mayıs MHP’nin zafer günüdür. Cumhur İttifakı’nın zafer günüdür” ifadelerini kullandı.

MHP DENİZLİ

Daha sonra tüm milletvekili adaylarını tek tek kürsüye çağıran Yılmaz adayların birer konuşma yapmasını istedi. Birinci sıra adayı Feridun Ünal yaptığı konuşmada İYİ Parti’de siyaset yapan ülkücülere çağrıda bulunarak; “Milliyetçi Hareket Partisi emperyalist devletlerin ve onların içerdeki temsilcilerinin hedefi olmuştur. Bizi yok etmek için maddi manevi baskı uyguladılar. Bunun örneği olarak 2015 yılında İYİ Parti’nin kuruluşu olayı görülebilir. Bütün bu fitne kazanı kaynatma olayına rağmen oralarda bulunan arkadaşlarımız, açık açık ihanet edenler hariç bizim kardeşimizdir. Alayını evimize davet ediyoruz” diye konuştu.

MEHMET ALİ YILMAZ

Ünal’ın ardından sırasıyla Yusuf Garip, ,Ebru Leman Kalkan, Emre Aydoğan, Mehmet Altıntaş, Raşit Özdemir ve Hüseyin Yüklet de birer konuşma yaparak kendilerini tanıttı.

MHP DENİZLİ

MHP DENİZLİ