Yücel Güngör İlk Kez Oy Kullanacak Gençlerle Buluştu

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Gençlik Kollarının düzenlediği Gençlik Sofrasında, ilk kez oy kullanacak gençlerle iftarda buluştu. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.

HABER MERKEZİ

Gençlik sofrası programında ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelen Güngör gençlerin hem bugünün hem de geleceğin teminatı olduğunun önemine işaret etti, AK Parti’nin, gençliğe her zaman değer verdiğini ve gençlerin siyasete katılımı için gerekli ortamı sağladığına değindi. Güngör, “Sizlerle bir arada olmak, umudun, heyecanın ve daha güçlü yarınların kaynağıdır. İnanıyorum ki; sizlerin enerjisi ve aşkı hem bugünümüzü hem de yarınımızı daha iyi kılacak” diye konuştu.

Yücel Güngör İlk Kez Oy Kullanacak Gençlerle Buluştu

AK Parti, gençliğin partisidir

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne gençliğin partisi olduğunu ifade eden Güngör, “Gençlik adına yapılan yatırımlar tarihi zirvelere ulaştı. Spor, sanat, gençlik çalışmaları başta olmak üzere sizler için en iyisini yapmak için mücadele ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bugün üzülerek görüyorum ki; gençliğin umudunu baltalamak isteyenler var. Gençlerin enerjisini kötü niyetlerine alet etmek isteyenler var. Onlar her dönem olacak. Sizler hiç merak etmeyin. Türkiye’nin yarını, bugünlerden çok daha iyi olacak. Enerjinizi koruyun ve hayatta başarıya ve huzura ulaşmak için çabalayın. Göreceksiniz istediklerinize ulaşacaksınız. Gençliğin siyasete katılımı AK Parti ile arttı. 18 yaşında milletvekili olma yolunu partimiz gerçekleştirdi. Hem adaylık süreçlerinde hem de yerel yönetimlerde partimiz gençliğin gücüne hep inandı ve gençler bulundukları her yeri güzelleştirdi” dedi.

Yücel Güngör İlk Kez Oy Kullanacak Gençlerle Buluştu

“Sizlerin desteği ve varlığı ile daha güçlü yarınlara ulaşacağız”

Türkiye’nin  20 yılı aşkın süredir ciddi bir ilerlemenin mücadelesini verdiğine dikkat çeken İl Başkanı Güngör, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz kalkınma ve gelişim noktasında ciddi bir mesafe kaydetti. Yerli savunma sanayimizi hem kendimiz kullanıyoruz hem de ihraç ediyoruz. Yerli otomobilimiz artık yollarda görüyoruz. Eğitimden sağlığa, alt yapı ve üst yapıda yapılan yatırımlar her geçen gün artıyor ve insanımız hayatının kolaylaşması için ciddi bir gayret veriyoruz. Bu çabaları engellemek isteyenler var. Millet iradesine tahammül edemeyenler var. Genç kardeşlerim; gelin 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı’nın inşası için irademizi ve oyumuzu AK Parti ve Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanalım. Sandıkta gereken cevabı verelim. 14 Mayıs sadece bir seçim değil, Türkiye için bir dönüm noktasının seçimidir. Sizlerin varlığı ve desteğiyle hep birlikte daha güçlü ve daha güzel yarınlara ulaşacağımıza olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Güngör,  Gençlik Sofrası programını düzenleyen Denizli İl Gençlik Kollarına ve İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer’e teşekkür etti. 

Yücel Güngör İlk Kez Oy Kullanacak Gençlerle Buluştu