ÇAREYİ DENİZLİ’DE BULDU

Saç dökülmesi sorunu nedeniyle Uluslararası Saç Restorasyon Cerrahisi Topluluğu (ISHRS) üyesi olan Dr. Özgür Nalbant’a ulaşan Stavros Bolos, saç ekimi için Denizli’yi tercih ederek yaklaşık 3 bin 500 km yol kat etti.

Denizli’de hizmet veren Vizyongöz Hastanesi, saç ekimi alanındaki uzmanlık ve deneyimiyle dünyanın dört bir yanından hastalarını ağırlıyor. Saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıya kalan Stavros Bolos, Uluslararası Saç Restorasyon Cerrahisi Topluluğu (ISHRS) üyesi olan Dr. Özgür Nalbant’a ulaştı. Stavros Bolos, saç ekimi için yaklaşık 3 bin 500 km yol kat ederek İngiltere'den Denizli’ye geldi.

ÇAREYİ DENİZLİ’DE BULDU

TEDAVİSİ TAMAMLANDI, ÜLKESİNE DÖNDÜ

Saç ekimi operasyonu gerçekleştiren Dr. Nalbant; “Stavros Bolos'un bizi tercih etmesi, kurumumuzun uluslararası alandaki güvenilirliğini ve saç ekimi konusundaki uzmanlığımızı gösteriyor. Her hastamıza bireysel ve profesyonel bir yaklaşım sunarak, sağlıklı ve doğal sonuçlar elde etmeyi hedefliyoruz. Stavros Bolos, saç ekimi operasyonundan çok memnun kaldığını, ulaşımdan konaklamaya kadar profesyonel hizmet aldığını belirterek arkadaşlarına da bizi tavsiye edeceğini dile getirdi. Saç ekimi sonrasında Pamukkale’yi gezen Stavros Bolos burada bulunan antik havuzu da deneyimleyerek memnuniyetini bir kez daha dile getirdi. Stavros Bolos'unsaç ekimi tedavisi başarıyla tamamlandı ve mutlu bir şekilde ülkesine döndü” dedi.

ÇAREYİ DENİZLİ’DE BULDU