İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BERNA ÖZTÜRK: DEVLET HASTANESİ YENİLENECEK

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hizmet Başkanları ile birlikte Kale ilçesindeki sağlık tesislerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Öztürk, Kale Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek talepleri dinledi ve hastane hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kale Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Hastane Başhekimi Uz. Dr. Taner Mutlu’dan hastanenin yürüttüğü hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Hekimler ve sağlık çalışanları ile toplantı düzenleyen Öztürk, acil serviste tedavi gören hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

YENİ HEKİM ATAMALARI

Haziran ayında Kale Devlet Hastanesi’ne yeni hekim atamalarının yapıldığını belirten Öztürk, "Haziran ayında 1 Aile Hekimi ve 1 Dahiliye Uzmanının başlamasıyla birlikte Kale Devlet Hastanemizde 2 Aile Hekimi, 2 Dahiliye Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 2 Diş Hekimi ile hizmet verilmektedir. Yataklı servisler ve acil servisin yanı sıra, psikolog, diyetisyen, sigara bırakma polikliniği ile vatandaşımızın hizmetinde olan Hastanemizde, ayrıca aktif olarak evde sağlık hizmetleri yürütülmektedir" dedi.

DEVLET HASTANESİ YENİLENECEK

KALE İLÇESİNE YENİ HASTANE MÜJDESİ

Kale Devlet Hastanesi’nin yenileneceğini belirten Öztürk, yeni hastane yapım sürecinde hizmetlerin geçici olarak sunulacağı bina inşaatında da incelemelerde bulundu. Öztürk, Acıpayam, Tavas, Çivril ve Çameli’den sonra Kale ilçesinin de yeni modern bir hastaneye kavuşacağını söyledi.

SAĞLIK TESİSLERİ VE ECZANE ZİYARETLERİ

Kale 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Kale Aile Sağlığı Merkezi ve eczaneleri de ziyaret eden Öztürk, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Cem Şimşir ve sağlık çalışanlarıyla görüştü, iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.