Denizli’de Vatan Partisi’ne 13 İsim Başvuru Yaptı

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için partilerde aday belirleme çalışmaları sürerken Vatan Partisi’ne Denizli’de 13 kişi aday adaylığı başvurusu yapıldı. Başvuru formunu teslim eden son isim Müzik Öğretmeni Işıl Çetin olurken, İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu bugün yapacakları eğilim yoklaması ile listeyi netleştireceklerini söyledi.

HABER MERKEZİ-Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için partilerde aday belirleme çalışmaları sürerken Vatan Partisi’ne Denizli’de 13 kişi aday adaylığı başvurusu yapıldı. Başvuru formunu teslim eden son isim Müzik Öğretmeni Işıl Çetin olurken, İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu bugün yapacakları eğilim yoklaması ile listeyi netleştireceklerini söyledi.

Vatan Partisi’ne aday adaylığı için Ender Özgen, İbrahim Kasapoğlu, Uğur Saçma, Elif Çobanoğlu, İbrahim Cüneyt Doğan, Ahmet Gündüz, Ahmet Saral, Emek Karabulut, Sabri Kasapoğlu, Sultan Keysan, Ali Korkmazcan, Müzeyyen Susar, Ayşe Gürpınar ve Işıl Çetin başvuru yaptı. Son başvuruyu Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkez Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve 18 yıllık Müzik Öğretmeni Işıl Çetin istifa ederek başvuru formunu Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu’na sundu.

Çetin başvuru sırasında yaptığı konuşmada, “Şehit meslektaşlarım Aybüke, Neşe, Necmettin ve adını sayamadığım çok sayıda öğretmenin yakınlarının gözyaşlarını dindirmek için adayım. HDP’nin kapısında evlat nöbeti tutan Diyarbakır anneleri için adayım. Uyuşturucu batağına saplanmış çocuklarını kurtarmak için savaşan anneler adına adayım. Emperyalizmin mavi vatanda, Suriye’de, Irak’ta, Yunanistan’da yönü bize çevrilmiş silahlarına karşı mücadele etmek adına bu mücadelenin kalesi olan Vatan Partisi’ne aday adaylığı başvurumu yaptım. Aydınlık bir Türkiye yaratacağız” dedi.

RÜŞTÜNÜ İSPAT ETMİŞ BİR PARTİYİZ

Başvuru belgesini alan İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, Işıl Çetin’i kutlayarak “Arkadaşımız yıllarca öğretmen olarak okullarda, emekçi olarak eğitim sendikalarında, kadın olarak Cumhuriyet Kadınları Derneğinde halkına hizmet etmiş bir eğitimcidir. Milletvekili olarak bu hizmetleri sürdürme kararı için onu kutluyor, hayırlı olsun diyorum. Partimiz Ergenekon kumpaslarından çıkmış, sözde Ermeni Soykırımı yalanını yerle bir etmiş, Mavi Vatanda haklarımız konusunda tüm halkımızı duyarlı hale getirerek rüştünü ispat etmiş bir partidir. Bu seçimde Amerika’nın aparatı olmuş 6+2 masa ile Amerika’dan korkan, uslu çocuk rolü yapan Cumhur ittifakına mahkûm olmadığımızı halkımıza göstereceğiz” diye konuştu. Çobanoğlu, bugün yapacakları eğilim yoklaması ile aday listesini  netleştireceklerini de ifade etti.