HALK OYUNLARINDA ŞAMPİYON ŞAŞIRTMADI

Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu, Denizli’de düzenlenen grup şampiyonasında çifte zafer aldı. Yıldızlar geleneksel düzenlemeli dal ve gençler geleneksel düzenlemesiz dalda şampiyonluklara ambargo koydu.

Halk oyunlarında Türkiye şampiyonlukları bulunan Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu il birinciliklerinde zirveye ambargo koydu.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliğinin birlikte düzenlediği Halk Oyunları Grup Şampiyonası, Hasan Güngör Spor Salonu’nda 19 ekibin katılımıyla gerçekleştirildi. Halk oyunları ekibine destek için gelen Sarayköylü vatandaşlar tribünleri doldurdu.

HALK OYUNLARINDA ŞAMPİYON ŞAŞIRTMADI

Uyum ve performanslarıyla jüri önünde hünerlerini sergileyen Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu, görsel şölen yaşatan performanslarının sonunda uzun süre alkışlandı. ‘Sarayköy’ sloganlarının durmadığı yarışmada Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu, çifte gurur yaşattı. Halk oyunu topluluğu yıldızlar geleneksel düzenlemeli dal ve gençler geleneksel düzenlemesiz dal şampiyonu olarak ilçeye iki birincilik kupası kazandırdı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş halk oyunlarına desteğinin süreceğini söyledi.

HALK OYUNLARINDA ŞAMPİYON ŞAŞIRTMADI