SARAYKÖY’DE KADINLARA TAM DESTEK

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, matinede buluştuğu kadınlara, yeni dönemde kadınlar için hazırladığı projelerini anlattı. Özbaş, kadın işgücüne tam destek vereceklerini kaydetti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş yeni dönemde ilçedeki kadınların ekonomik güçlerini artıracak projeleri hayata geçireceğini belirtti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan Kadınlar Matinesine katılan Özbaş kadınlara yönelik projelerini anlattı.

SARAYKÖY’DE KADINLARA TAM DESTEK

KADIN İŞ GÜCÜNE TAM DESTEK

Özbaş güne eşi Esin Özbaş ile birlikte kadın esnafları ziyaret ederek başladı. Kadınlara hediyeler ve çiçek verdi daha sonra belediyede çalışan kadın personelle bir araya gelerek günlerini kutladı. Başkan Özbaş daha sonra eşi ile birlikte belediyeye ait düğün salonunda gerçekleşen kadınlar matinesine katıldı.

Eşi ile birlikte misafirlerle tek tek ilgilenen Özbaş, tüm kadınların gününü kutladı onlara müjdeli haberler verdi. Özbaş, “Ne iş olursa olsun kadınların elinin değdiği her şeye zarafette ekleniyor. Bizlerde kadınlarımızın yanında olmaktan, beraber onlarla yürümekten çok mutluyuz. Yeni hizmet dönemimizde kadınlarımızın iş gücünü arttıracak, ev ekonomilerine katkı sunacak ve istihdamlarının sağlanacağı yeni projelerle devam edeceğiz. İlçe ekonomimizin gelişmesi amacıyla kadın girişimcilerimize tam destek vereceğiz. Kadın kooperatifleri ile aile ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacağız. Yöresel ürünler pazarı ve E-Ticaret portalı kuracağız” ifadelerini kullandı.

SARAYKÖY’DE KADINLARA TAM DESTEK

TÜM KADINLARA SİNEMA ÜCRETSİZ

Kadınlar gününün bugün bitmediğini farklı etkinliklerle devam edeceğini belirten Özbaş, "Bugün matine ile başladığımız Kadınlar Günü etkinliğimizi her sene yaptığımız sinema ettiğimiz ile devam ettireceğiz. Cumartesi ve Pazar günü vizyonda olan Emanet filmini için kadınlarımızın bir bileti bizden hediye olacak. Bizler sizlerin desteği ile daha çok işler yapacak. Sarayköy’ün en üstlere çıkaracağız. Kadınlar Gününüz kutlu olsun, iyi ki varsınız” diye konuştu. Konuşmanın ardından sahneye çıkan sanatçı Emina’nın söylediği şarkılarla kadınlar doyasıya eğlendi. Günün sonunda matineye katılan tüm kadınlara hediye verildi.