BORÇ ÖDENEMEDİ, TESİSLERİN GAZI KESİLDİ

Denizlispor, borcunu ödeyemediği için Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nin doğal gazı kesildi. 

Nesine 3’ncü Lig 4’ncü Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor, maddi sıkıntılar nedeniyle yeni bir krizle daha karşı karşıya kaldı. Kentin doğal gaz dağıtım şirketi Enerya A.Ş., yeşil-siyahlı kulübe borç bildirimi göndermiş ve ödeme yapılmaması halinde tesislerin doğal gazının kesileceğini duyurmuştu.

Yapılan bildirimde, Haluk Ulusoy Tesisleri’nin doğal gaz aboneliğine ait 1 milyon 961 bin 160 TL tutarında vadesi geçmiş borç bulunduğu belirtilmişti. Enerya, 19 Şubat 2025 Çarşamba gününe kadar ödeme yapılmaması halinde tesislerin doğal gaz arzının durdurulacağını açıklamıştı.

KULÜP DESTEK BULAMADI, KRİZ BÜYÜYOR

Ekonomik darboğazda olan Denizlispor, şehirden yeterli desteği bulamayınca borcu ödeyemedi. Yaşanan gelişmelerin ardından Enerya A.Ş., akşam saatlerinde Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nin doğal gazını kesti.

Bu durum, sadece idari bir sorun yaratmakla kalmayıp, futbolcuların beslenme, ısınma ve hijyen gibi temel ihtiyaçlarını da doğrudan etkiledi. Kulüp yetkilileri, sorunun çözülmesi için destek arayışlarını sürdürüyor.

MAÇ HAZIRLIKLARI SEKTEYE UĞRADI

Denizlispor, hafta sonunda sahasında Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek. Ancak doğal gazın kesilmesi nedeniyle tesislerde yaşanan olumsuzluklar, maç hazırlıklarını da aksatacak.

Kulüp yetkilileri, yaşanan krizi aşmak için çözüm yolları ararken, futbolcular ısınma, duş ve yemek gibi temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacak.