DENİZLİ EKİBİ FENERBAHÇE BEKO’YA KARŞI
Basketbol Süper Ligi’nde ateş hattından çıkarak rahat bir nefes alan Merkezefendi Basket, 27’nci hafta erteleme maçında sahasında Euroleague'de Final- Four'a yükselmeyi başaran Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. Denizli ekibi üç gün sonra Türk Telekom ile deplasmanda karşılaşacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde küme düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes alan Merkezefendi Basket, yoğun bir maç programına hazırlanıyor. Denizli ekibi, 27’nci hafta erteleme maçında, Euroleague’de Final-Four’a yükselen Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. 2 Mayıs Cuma günü PAÜ Arena’da oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun açıklamasına göre, maçı Kerem Baki, Ziya Özorhon ve Musa Kazım Çetin hakem üçlüsü yönetecek.
Merkezefendi Basket, ligde kalma mücadelesini sürdürebilmek için güçlü rakibi karşısında sürpriz bir sonuç hedefliyor. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı 91-72 kaybeden Denizli temsilcisi, geçen sezon evinde oynadığı karşılaşmada da 68-93’lük skorla mağlup olmuştu. Kritik maç, hem zirve hem de küme düşme hattını ilgilendiren kritik bir öneme sahip.
ANKARA’DA TÜRK TELEKOM SINAVI
Fenerbahçe Beko maçının ardından Merkezefendi Basket, dinlenme fırsatı bulamadan Ankara’ya hareket edecek. Ligin 28’inci haftasında, Play-Off mücadelesi veren Türk Telekom ile deplasmanda karşılaşacak. 5 Mayıs Pazartesi günü Ankara Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak. Denizli ekibi, bu zorlu deplasmanda da puan arayacak.
SEZONUN FİNAL MAÇLARI
Merkezefendi Basket, bu yoğun periyodun ardından 29’uncu haftada evinde TOFAŞ ile karşılaştıktan sonra sezonu deplasmanda Bahçeşehir Koleji maçıyla tamamlayacak. Denizli temsilcisi, bu maçlarla ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.