HOROZ SANDIĞA GİDİYOR
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Denizlispor, 5 Ağustos’ta sandığa gidiyor. Horozlar kongrede yeni başkanını belirleyecek.

Denizlispor, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceği yeni sezon öncesi Genel Kurul’a gidiyor. 5 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’te Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenmesi planlanan Genel Kurul’da kulübün yeni başkanı seçilecek. Mevcut yönetimin, kongrede görevini devredeceği belirtildi. Öte yandan tesislerde U19 takımıyla topbaşı yapan yeşil siyahlılarda önümüzdeki sezon için kadro bozulmayacak.
KONGRE GECİKMESİNİN NEDENİ AÇIKLANDI
Kulüpten yapılan açıklamada, Genel Kurul’un bugüne kadar yapılamamasının sebepleri paylaşıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şimdiye kadar Genel Kurul kararının alınamamasının sebebi 13 Mart tarihinde kulübün muhasebe kayıtlarının hacklenmiş olmasıdır. Bunun Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde tutanağı vardır. Aynı zamanda Gençlik Spor Bakanlığı tarafından kulüp denetlenmektedir. Bu nedenle Karar Defteri de denetimcilerde bulunuyor. Kayıtlar da personel tarafından tek tek bilgisayara yeniden giriliyor. Denetim biter bitmez ise bu tarihte gerçekleştirilecek olan Genel Kurul, Karar Defteri’ne de işlenecektir.”