EMRE YILDIRIM DÜZCESPOR’A GİTTİ

Denizlispor’un kaptanlarından Emre Yıldırım, TFF 3. Lig ekiplerinden Düzcespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-siyahlı ekipte ayrılıklar taraftarları endişelendiriyor.

Denizlispor, tarihinin en zorlu dönemlerinden birini yaşarken, takımdan ayrılan oyuncuların sayısı artıyor. Son olarak takım kaptanlarından 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emre Yıldırım, TFF 3. Lig ekiplerinden Düzcespor’a transfer oldu. Yıldırım, yeni kulübüyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

BONSERVİS BEDELİ AÇIKLANMADI

Emre Yıldırım’ın Denizlispor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu, ancak transferin bonservis bedeli hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Yeşil-siyahlı taraftarlar, üst üste yaşanan ayrılıklar ve kulübün bu konuda bilgi vermemesi nedeniyle tepkili.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Yıldırım, geçen sezon Denizlispor formasıyla ligde 25 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Tecrübeli savunmacı, takımın önemli oyuncularından biri olarak dikkat çekiyordu.