GÜRPINARSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

Süper Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Gürpınarspor, 2 Kasım Pazar günü Gürpınar Sahası’nda Çal Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekipte hedef, sahadan üç puanla ayrılmak.

Ligin iki iddialı takımı Gürpınarspor ve Çal Belediyespor, sezonun ikinci haftasında karşı karşıya gelecek. Ligin ilk haftasını galibiyetle kapatan her iki ekip, mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Ev sahibi Gürpınarspor, güçlü rakibi karşısında hata yapmak istemiyor. Takım, hafta boyunca yapılan antrenmanlarda yüksek tempoda çalışarak maça hazır hale geldi.

TEKNİK DİREKTÖR ZEREN’DEN GALİBİYET MESAJI

Gürpınarspor Teknik Direktörü Yasin Zeren, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Lige iyi bir başlangıç yaptık. Çal Belediyespor da kaliteli ve yetenekli futbolculardan kurulu bir takım. Ancak biz de kendi sahamızda oynayacağız ve taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için puan kaybına tahammülümüz yok."

HEDEF ZİRVE YARIŞI

Zorlu mücadele öncesi Gürpınarspor’da moraller yüksek. Yeşil-beyazlı ekip, sahadan üç puanla ayrılarak Süper Amatör Ligi A Grubu’ndaki zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.