DOKUZKAVAKLAR GÖZÜNÜ ÇARDAK MAÇINA DİKTİ
Süper Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele eden Dokuzkavaklarspor, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle moral buldu. Yeşil-beyazlı ekip, hafta sonu oynayacağı Çardak Belediyespor maçına odaklandı.
Süper Amatör Ligi B Grubu’nun iddialı takımlarından Dokuzkavaklarspor, geçtiğimiz hafta Kalınkozspor’u mağlup ederek sezonun ilk puanlarını hanesine yazdırdı. Bu sonuçla moral kazanan yeşil-beyazlılar, hafta sonu oynanacak Çardak Belediyespor karşılaşmasına büyük bir motivasyonla hazırlanıyor.
“HEDEFİMİZ PLAY-OFF”
Dokuzkavaklarspor Kulüp Başkanı Muhammet Karataş, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada takıma güveninin tam olduğunu belirtti. Karataş, şunları söyledi:
“Geçen hafta güzel bir galibiyet aldık ama bu bizim için sadece bir başlangıç. Hedefimiz play-off, bunun için de her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Çardak Belediyespor güçlü bir rakip, biz de sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Oyuncularımıza güveniyoruz, taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı da kazanmak istiyoruz.”




