TEK HEDEF: PLAY-OFF! BULDAN’DA NEFESLER TUTULDU
Denizli Süper Amatör Ligi B Grubu’nda ilk devrenin son haftasında Buldan Belediyespor ile Şemiklerspor, play-off yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Buldan İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
Denizli Süper Amatör Ligi B Grubu’nda ilk devrenin finali niteliği taşıyan mücadelede Buldan Belediyespor, sahasında Şemiklerspor’u konuk edecek. 21 Aralık Pazar günü Buldan İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat: 14.00’te başlayacak. Puan tablosundaki dengeleri doğrudan etkileyecek karşılaşma öncesinde her iki kulüpten de “kazanan dostluk olsun” mesajları öne çıktı.
PLAY-OFF YOLUNDA KRİTİK 90 DAKİKA
Ligde 14 puanla mücadele eden Buldan Belediyespor, 16 puanlı Şemiklerspor ile ilk devrenin son haftasında karşılaşacak. Play-off yolunda hata yapmak istemeyen iki ekip açısından da büyük önem taşıyan müsabakanın, ikinci devreye yönelik planlamalarda belirleyici olması bekleniyor.
BAŞTÜRKMEN: “TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE GÜLECEĞİZ”
Buldan Belediyespor Teknik Direktörü Halil Baştürkmen, karşılaşmanın önemine dikkat çekerek hazırlıkların galibiyet üzerine yapıldığını ifade ederek, “Ligin ilk devresini hedeflerimiz doğrultusunda kapatmak adına Şemiklerspor maçı bizim için bir dönüm noktası. Rakibimizle aramızda sadece 2 puan fark var; bu maçı kazanarak hem onları geride bırakmak hem de play-off potasına daha güçlü bir giriş yapmak istiyoruz. Oyuncularım bu maçın bilincinde. Kendi sahamızda, taraftarımızın yaratacağı o muazzam atmosferle sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inancım tam. Bizim için her maç bir final ama bu maçın anlamı daha büyük. Tüm Buldan halkını pazar günü stada, takımımızın yanında olmaya bekliyoruz” diye konuştu.
OKŞAK: “DOSTLUK İÇİNDE BİR GALİBİYET ARZULUYORUZ”
Şemiklerspor Kulüp Başkanı Süleyman Okşak ise Buldan deplasmanına umutlu ve sağduyulu gideceklerini belirterek, “Şemiklerspor olarak ligin üst sıralarındaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz. 16 puanla avantajlı bir konumdayız ve bu avantajımızı korumak için Buldan’dan istediğimiz sonuçla döneceğiz. Teknik ekibimize ve sahadaki aslanlarımıza güvenimiz sonsuz. Ancak her şeyden önemlisi, Denizli futboluna yakışır bir mücadele olmasıdır. Sahada kıran kırana bir maç, tribünde ise kardeşlik rüzgarları essin istiyoruz. Buldan Belediyespor yönetimine ve camiasına misafirperverlikleri için şimdiden teşekkür ediyorum. Kazanan dostluk, sevinen taraf biz olalım” ifadelerine yer verdi.




