HALTERDE DENİZLİ’YE ALTIN

Acıpayamlı sporcu Hakan Dağ, 150 kilogram kaldırarak kilosunda Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Halter Federasyonu’nun Ankara, Pursaklar’da gerçekleştirdiği Bedensel Engelliler Kulüpler ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’ndan Denizli’yi gururlandıran haber geldi.

Turnuvada 80 kilogram kategorisinde mücadele eden Acıpayamlı sporcu Hakan Dağ 150 kilogram kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı.

Dağ’ın başarısı köyü Güney’de ve ilçesi Acıpayam’da büyük bir gururla karşılandı. Sosyal medyada Dağ’a tebrik mesajları yağdı.

Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım de Dağ’ı tebrik ederek; “Acıpayamlı hemşerimiz Hakan Dağ, Ankara’da düzenlenen Türkiye Halter Federasyonu Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda bizlere bir kez daha büyük gurur yaşattı. 80 kg kategorisinde yarışan Hakan kardeşimiz, 150 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. Azmiyle, inancıyla ve mücadelesiyle hepimize örnek olan Hakan’ı gönülden tebrik ediyorum.  İyi ki varsın Hakan, Acıpayam seninle gurur duyuyor” ifadelerini kullandı.