TAVAS VE SERİNHİSAR'DA 19 MAYIS COŞKUSU
Denizli'nin Tavas ve Serinhisar ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakaları tamamlandı.
Tavas ilçesinde düzenlenen Sokaklar Bizim 5x5 Futbol Gençlik Kupası müsabakaları, gençlerin yoğun katılımı ve büyük bir heyecan eşliğinde son buldu. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvanın ardından dereceye giren takımlar netlik kazandı. Turnuva genelinde sergilenen yüksek performans, izleyicilerden büyük alkış topladı.
TAVAS'TA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU
Futbol Gençlik Kupası'nda rakiplerini geride bırakarak kürsüye çıkmaya hak kazanan takımlar sıralandı. Turnuvanın şampiyonu Yıldızlar takımı olurken, ikinciliği Özay Gönlüm, üçüncülüğü ise Baba Lise takımı elde etti. Karşılaşmaların tamamlanmasıyla birlikte düzenlenen törende, başarılı takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

SERİNHİSAR'DA GENİŞ KAPSAMLI TURNUVA YARIŞI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerinin bir diğer adresi ise Serinhisar ilçesi oldu. Serinhisar'da bayram coşkusunu sporla buluşturmak amacıyla çok sayıda branşta geniş kapsamlı turnuvalar organize edildi. İlçede gençlerin yeteneklerini sergilemesi için adeta bir spor şöleni ortamı hazırlandı.

DOKUZ FARKLI BRANŞTA ÖDÜL HEYECANI
Serinhisar ilçesindeki etkinlikler kapsamında; Masa Tenisi, Floor Curling, Hemsball, Atletizm, Bocce, Voleybol, Dart, Futsal ve Satranç turnuvaları düzenlendi. Çekişmeli geçen müsabakalarda efor sarf ederek dereceye giren sporculara ödülleri, ilçe protokolü tarafından düzenlenen törenle gururla takdim edildi.




