BELEDİYE FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından personelin sosyal kaynaşmasını artırmak ve kurum kültürünü güçlendirmek amacıyla düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası, 30 takım ve yaklaşık 450 personelin katılımıyla başladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası, Doğan Seyfi Atlı Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen açılış programıyla başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki daire başkanlıklarından 30 takım ve yaklaşık 450 personelin katıldığı turnuvanın açılış programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, daire başkanları, idari amirler, takım sorumluları, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı. Tüm takımların sahadaki yerlerini almasının ardından program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
“AMACIMIZ KURUM KÜLTÜRÜNÜ VE KARDEŞLİĞİ GÜÇLENDİRMEK”
Açılışta konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, organizasyonun yalnızca bir spor etkinliği olmadığını, aynı zamanda kurum içindeki birlik ve beraberliği güçlendiren önemli bir faaliyet olduğunu söyledi. Çavuşoğlu, “Denizli’mize gece gündüz demeden hizmet veren mesai arkadaşlarımızın bu kez yeşil sahada bir araya gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvamızın temel amacı, birimlerimiz arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek, kurum kültürümüzü en üst seviyeye taşımak ve en önemlisi fair-play çerçevesinde sosyal kaynaşmayı sağlamaktır. Sahada rekabet, dışarıda ise her zaman olduğu gibi dostluk ve kardeşlik kazanacaktır” dedi.
“ŞEHRİN KAYNAKLARINA BİRLİKTE SAHİP ÇIKIYORUZ”
Konuşmasında yaklaşık iki buçuk yıldır yürütülen belediye çalışmalarına da değinen Başkan Çavuşoğlu, belediye personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Çavuşoğlu, “Yaklaşık iki buçuk yıldır birlikte çalışıyoruz ve gerçekten çok büyük yollar katettik. Her alanda, her girdiğimiz sokakta herkes Büyükşehir ile ilgili pozitif cümleler kuruyor. Şehrin kaynaklarına birlikte sahip çıkıyoruz; israf noktasında birçok şeyi birlikte başardık. Bizim göremediğimiz, sizin pratik içinde doğru bulduğunuz her fikirde de önümüz açık. Sizinle yol arkadaşlığı yapmak benim için büyük bir mutluluk kaynağı” ifadelerini kullandı. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile tüm yöneticilere teşekkür eden Çavuşoğlu, takımlara başarılar diledi.
İLK VURUŞU BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU YAPTI
Açılış konuşmalarının ardından ilk maçta mücadele edecek takımlar sahadaki yerlerini aldı. Turnuvanın başlangıç vuruşunu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu gerçekleştirdi. Yaklaşık bir buçuk ay sürecek turnuvada, 30 takım ve yaklaşık 450 personel dostluk ve fair-play ruhu içerisinde mücadele edecek. Organizasyonun, personelin motivasyonunu artırmasının yanı sıra sporun birleştirici gücünü yansıtması hedefleniyor.




