BEREKETLİSPOR’DA SURURİ EKİZ’E YENİ GÖREV
Denizli’nin spor kulüplerinden Bereketlispor Spor Kulübü, Pamukkale Futbol Okulları Koordinatörlüğü görevine Sururi Ekiz’in getirildiğini açıkladı. Kulüp yönetimi, yeni görevlendirmeyle altyapı çalışmalarının geliştirilmesini ve genç futbolcuların yetiştirilmesine yönelik faaliyetlerin artırılmasını hedefliyor.
Denizli’de faaliyet gösteren Bereketlispor Spor Kulübü, altyapı yapılanması kapsamında yeni bir görevlendirme gerçekleştirdi. Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Pamukkale Futbol Okulları Koordinatörlüğü görevine Sururi Ekiz’in getirildiği duyuruldu.
ALTYAPI ÇALIŞMALARINA ODAKLANILACAK
Bereketlispor Yönetim Kurulu, yeni görevlendirmeyle birlikte futbol okullarındaki çalışmaların geliştirilmesinin amaçlandığını belirtti. Sururi Ekiz’in deneyiminden yararlanılarak genç futbolcuların eğitim ve gelişim süreçlerine yönelik faaliyetlerin yürütülmesi hedefleniyor.
Kulüp yönetimi, Ekiz’in tecrübesi ve genç sporcuların gelişimine yönelik çalışmalarının altyapı faaliyetlerine katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.
“HER ŞEY BU ŞEHRİN ÇOCUKLARI İÇİN”
Bereketlispor yönetimi, “Daha Güçlü Bir Gelecek İçin” ve “Her Şey Bu Şehrin Çocukları İçin” sloganlarıyla altyapı çalışmalarını sürdüreceklerini bildirdi.
Pamukkale Futbol Okulları Koordinatörlüğü görevine getirilen Sururi Ekiz’e başarı dileklerini ileten kulüp yönetimi, yeni yapılanmayla Denizli’deki genç futbolcuların gelişimine yönelik çalışmaların artırılmasının planlandığını kaydetti.




