DENİZLİ’DE ADAY HAKEM KURSU AÇILIYOR: SON BAŞVURU 25 KASIM

Denizli İl Hakem Kurulu, futbol hakemi olmak isteyen 16-28 yaş arasındaki gençler için Aday Hakem Kursu başvurularını başlattı.

Denizli İl Hakem Kurulu, futbol camiasına yeni hakemler kazandırmak amacıyla Aday Hakem Kursu düzenleyeceğini duyurdu. “Futbolun yeni yıldızları aranıyor” sloganıyla başlatılan başvuru sürecinde, hakemlik yapmak isteyen gençler için yaş, boy ve eğitim şartları açıklandı. Kursa katılmak isteyen adaylar, başvurularını 25 Kasım 2026 tarihine kadar çevrim içi olarak gerçekleştirebilecek.

ADAY HAKEM KURSU BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Denizli İl Hakem Kurulu tarafından açıklanan şartlara göre kursa başvuracak adayların 16-28 yaş aralığında olması gerekiyor. Erkek adaylarda en az 170 santimetre, kadın adaylarda ise en az 160 santimetre boy şartı aranıyor. Eğitim şartı kapsamında adayların lise mezunu olması veya lise öğrenimlerine devam etmesi gerekiyor.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Aday Hakem Kursu'na katılmak isteyenler, Denizli İl Hakem Kurulu tarafından hazırlanan çevrim içi başvuru formunu doldurabilecek. Başvurular, duyuru afişinde bulunan QR kodu veya paylaşılan bağlantı üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru adresi: Aday Hakem Kursu başvuru formu

SON BAŞVURU TARİHİ 25 KASIM 2026

Hakem adayları için son başvuru tarihi 25 Kasım 2026 olarak belirlendi. Kursun gerçekleştirileceği tarih ise başvuruların değerlendirilmesinin ardından açıklanacak. Denizli İl Hakem Kurulu, düzenlenecek eğitimle futbol hakemliğine ilgi duyan gençleri bu alana kazandırmayı ve yeni hakemlerin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.